Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Березень » 16 » Сьогодні - День догляду за губами
22:53
Сьогодні - День догляду за губами

 

ГУБИ – ГОЛОВНА  РИСА ОБРАЗУ ЛЮДИНИ

 

 

 

 

 

 

 

Як одна з найпривабливіших частин обличчя, губи відіграють величезну роль у повсякденному

житті людей. Вони унікально ідентифікують кожного і є важливою частиною нашої усмішки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

День догляду за губами - це можливість зайвий раз проявити любов до своїх губ та пізнати кращі способи догляду за ними впродовж усього життя. Давайте ознайомимося з історією цього свята і поміркуємо, як його відзначити у цей День, та й у решту днів року.

 

 

Мета заснування

 

 

 

 

 

День спокусливих губ, - як це свято називають між собою модниці, - заснований з метою, щоб ми змогли приділити своїм губам хоч трохи більше уваги та оцінити, наскільки вони чудові. Проявом цього може бути що завгодно: починаючи від того, щоб дозволити їх поцілувати, і закінчуючи нанесенням на них живильного заморського бальзаму.

 

Зрештою, використання бальзаму для захисту губ є надзвичайно важливим фактором, бо він може захистити їх від шкідливих променів сонця, які можуть викликати рак. Якщо ж ви страждаєте від сухості губ, бальзам для них ще важливіший.

Тож цей День є ще і для того, щоб переконатися в тому, що ваші губи залишаються доглянутими та отримують усі необхідні їм поживні косметичні речовини.

 

 

День догляду за губами

 

 

 

 

 

Заснований Томасом та Рут Рой із компанії Wellcat Holiday (s),  День догляду за губами - це день, який стосується як догляду за губами, так і усвідомлення того, які у них особливості, завдяки яким стають привабливими,  унікальними, і навіть спокусливими.

 

 

Аксіома: Ніхто не має однакових відбитків губ

 

 

 

 

 

 

Губи не мають потових залоз, але мають найвищу кількість нервових закінчень у порівнянні з будь-якою іншою частиною тіла. Вони створюють емоційну привабливість, є однією із ерогенних зон і можуть виділяти феромони, які допомагають у виборі партнера.

 

Догляд за губами - це комплекс косметичних заходів, наприклад, зволоження їх бальзамом, накладання помади, розгляд у дзеркалі або фотографування, щоб оцінити, чи створюють вони саме той образ, який ви для себе обрали.

День оцінки губ (свято має ще і таку назву) ставить собі за мету звернути нашу увагу на важливості догляду за ними, включаючи використання сонцезахисного бальзаму, чи просто звичайне їх облизування для постійного зволожування.

 

Оскільки губи не мають потових залоз, вони можуть бути найбільш схильними до сухості, пошкодження сонцем і навіть отримати ураження захворюванням на рак. Губи також є важливою частиною мовлення, то чому би нам не поговорити в цей День про них, і не оцінити їх, чи саме такі губи маємо від природи, які б ми хотіли мати на щодень.

 

Оцінюючи свої губи, можемо зміцнити внутрішню впевненість у собі, ствердити характер і  відчути себе особливою особою впродовж усього цього Дня. Тому святкуйте цей День, люблячи себе потроху щодня, починаючи саме з губ.

 

Як святкувати День догляду за губами

 

 

 

 

 

 

Якщо вам подобається ідея Дня оцінки губ, ви можете відсвяткувати, придбавши новий відтінок для їх кольору, придбати льодяник, промугикати улюблену мелодію, посмакувати ароматним коктейлем й усміхнутися цій своїй прекрасній витівці. Або ще таке: придбайте собі зволожуючу паличку з SPF 30, щоб захистити губи від сонця, або нанесіть на них бальзам для відновлення сухих губ, що стали наче чужими від холодної зими. Натуральний бальзам для губ весною - обов’язковий!

 

У наш час все більша кількість людей усвідомлює важливість вибору натуральних засобів по догляду за шкірою, таких як натуральне мило та бальзам для губ, серед різних предметів косметики масового виробництва. Ось чому на ринку існує безліч натуральних бальзамів для губ.

 

Орієнтири у морі косметики

 

 

 

 

 

 

Перше, що вам потрібно зробити, це перевірити використані для косметики інгредієнти. Деякі продукти позначені як "натуральні", але вони містять при цьому деякі хімічні інгредієнти, і, отже, вони не є на 100 відсотків натуральними. Вам слід уникати цих продуктів.

 

Окрім цього, якщо ви хочете переконатися, що використовувані інгредієнти будуть підходящими для ваших губ, то фахівці рекомендують органічні масла або бджолиний віск, що мають велику популярність і доведену спеціалістами користь.

 

Ще одним фактором, який слід враховувати, є аромат бальзаму для губ. Існує так багато варіантів на вибір, від вапна та грейпфрута до м’яти  та чайного дерева. Все зводиться до особистого смаку. Проте переконайтеся, що для створення аромату використовувались натуральні ефірні олії, а не штучні ароматизатори.

 

Наступне, що вам потрібно визначити - купувати бальзам для губ у коробочці чи тюбику. Деякі люди віддають перевагу останньому, оскільки вважають, що тюбик є більш гігієнічним, оскільки ви будете наносити бальзам  прямо з нього на губи. Тим не менше, ви, як правило, отримуєте більшу цінність за однакові гроші при покупці косметичного виробу в коробочці, оскільки у ній буде міститися більше бальзаму.

 

І останнє, але не менш важливе: вам слід прочитати відгуки про природний бальзам для губ, який ви розглядаєте, щоб побачити, що про нього думають інші. Якщо ви зустрічаєте негативний коментар за негативним коментарем, знайте, що косметику бажано шукати десь в іншому місці.

 

Є багато інших нових модних продуктів, які є на ринку для наших губ. Звичайно, сюди входять засоби для макіяжу, такі як блиск для губ, помада, відтінки та плями для губ.

 

 

 

 

 

 

Косметологами постійно створюються нові вироби, і ви можете вибрати собі багато різних кольорів, - від рудих і червоних до більш сміливих, таких як синій та фіолетовий.

 

 

 

 

 

 

Ви також можете проявити креатив і намалювати картинку соковитої пари губ! Мистецтво з використанням губ стає дуже популярним, особливо в поп-арті.

 

Ви можете зробити швидкий пошук в Інтернеті, щоб отримати натхнення. Якщо хочете, поділіться деякими новими відомостями про губи у цей святкуйте день, використовуючи хештег #lipsappreciationday, і дайте знати своїм друзям та родичам, що цей День - дуже романтичний і корисний для підтримки краси і молодості.

 

Ось це і все, що стосується оцінки спокусливості жіночих губ. Нехай вам щастить!

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.daysoftheyear.com/days/lips-appreciation-day/

 

Переглядів: 283 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 04:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024