Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Березень » 23 » ЛОО ТЧХУ - буде партнером Львівського казенного експериментального підприємства засобів пересування i протезування
22:00
ЛОО ТЧХУ - буде партнером Львівського казенного експериментального підприємства засобів пересування i протезування

 

ЗАВ'ЯЗЬ СПІВПРАЦІ

 

 

 

 

 

 

 

Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України готуватиме  Меморандум

з Львівським казенним експериментальним підприємством засобів пересування i протезування.

 

 

Згідно з майбутнім Меморандумом про співпрацю, над яким працюватимуть юристи, Червоний Хрест Львівщини разом з Львівським казенним експериментальним підприємством засобів пересування i протезування спрямовуватимуть свою діяльність на реалізацію спільних заходів, що будуть направлені на допомогу людям з особливими потребами.

 

Зокрема, зусилля партнерів будуть спрямовані на створення сприятливого середовища для людей з інвалідністю, шляхом розробки та реалізації цільових програм Червоного Хреста і заходів серед вразливих верств населення, у тому числі серед тих, котрі постраждали внаслідок збройного конфлікту на сході України.

 

 

 

 

 

 

Ще одними завданнями співпраці стануть: залучення до благодійної, соціальної та реабілітаційної допомоги населення, яке постраждало під час збройного конфлікту і розповсюдження знань про основні принципи надання першої допомоги особам з інвалідністю.

 

 

 

 

 

 

«Разом ми робитимемо все можливе, аби люди з інвалідністю могли своєчасно отримувати як протезно-ортопедичні, так і реабілітаційні й психосоціальні послуги підтримки», - сказала Уляна Стельмах, голова Львівської ОО ТЧХУ.

У переговорах, які відбулися 22 березня, крім Уляни Михайлівни, взяли участь: Павло Василюк, директор підприємства, та Ігор Гогоша, представник  Громадської ради при Львівській ОДА, відповідальний за соціальну роботу в області.

 

 

 

 

 

 

«Полегшити життя осіб з інвалідністю, зробити його зручнішим, комфортнішим, докласти всіх зусиль, щоб люди з вадами здоров’я, котрі потребують нашої допомоги, відчули себе повноцінними членами суспільства – це мета роботи нашого колективу, на що ми щодня спрямовуємо свої зусилля», - зазначив Павло Василюк, директор підприємства, після  завершення  зустрічі.

 

 

Фото – учасників зустрічі

Прес-служба ЛОО ТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 558 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 18:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024