Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Березень » 24 » Кайлі Дженнер потрапила в скандал через прохання про допомогу постраждалому в автокатастрофі
17:25
Кайлі Дженнер потрапила в скандал через прохання про допомогу постраждалому в автокатастрофі

 

"ВИБОЇНИ" - НА ДОРОЗІ  МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

 

 

 

 

Знаменитість обурила громадськість закликом пожертвувати кошти

на лікування свого колишнього візажиста, котрий потрапив в аварію.

 

Зірка реаліті-шоу, модель і підприємниця Кайлі Дженнер опинилася в центрі інтернет - скандалу через прохання фінансово допомогти її колишньому візажисту й другу Семюелю Рауде.

 

Днями знаменитість опублікувала в Instagram Stories заклик про допомогу у зборі коштів на лікування Рауде, що потрапив у серйозну автомобільну аварію і потребує операції на мозку.

 

Кайлі залишила посилання на збір коштів, організований на краудфандінговому сайті GoFundMe членами сім'ї потерпілого.

 

 

 

 

 

 

Незабаром після публікації 23-річна Дженнер нарвалася на шквал критики. Багато користувачів соцмереж були обурені тим, що зірка, яка володіє багатомільйонним статком, просить їх жертвувати гроші, хоча могла б самостійно покрити всі витрати на лікування.

 

"Відкрий одну зі своїх сумок Birkin і припини просити нас, бідняків, скидатися на лікування для твого візажиста!", "Чому Кайлі Дженнер не платить візажисту достатньо для того, щоб він міг сам оплатити операцію?", "Якби я була так само фантастично багата, як Кайлі, я б просто не просила людей в Інтернеті жертвувати на операцію для свого найкращого друга. Але, мабуть, всі ми влаштовані по-різному", - написали фоловери.

 

Сама Дженнер пізніше пояснила, що давно не працює і не спілкується із Семюелем, проте не змогла пройти повз його ситуацію.

 

 

 

 

 

 

"Сем не є моїм візажистом, і, на жаль, ми більше не спілкуємося. Але я працювала з ним кілька років, тому і вважаю його дуже милим. Я побачила повідомлення про нещасний випадок і збір грошей у свого нинішнього візажиста Аріеля. Спочатку там була встановлена планка в десять тисяч доларів. До того моменту організатори збору вже зібрали шість, тому я додала ще п'ять, щоб допомогти досягти їхньої первісної мети. Потім я опублікувала це повідомлення у своїх Сторіс, щоб привернути більше уваги людей", - заявила Кайлі.

 

Також вона наголосила, що завжди намагається допомогти і попросила всіх небайдужих молитися за здоров'я потерпілого і надихати один одного на допомогу і співчуття.

 

На цей момент на лікування Сема зібрано 100 тисяч доларів зі 120 необхідних.

 

Нагадаємо, влітку минулого року стало відомо, що Кайлі та її старша сестра Кендалл Дженнер відмовлялися платити зарплату співробітникам свого виробництва.

 

 

Довідково:

 

 

 

 

 

Те що сталося, не є свідченням ні скупості, ні будь- якого злочину. Ні, це звичайна недосвідченість молодшої сестри Кардашян у реальних справах милосердя. Як це не прикро, навіть добрі наміри, іноді, як бачимо можна піддати критиці. І то ще якій: на увесь світ!

 

Щоб стало більш зрозуміло, чому вчинилася така буря у склянці води, пригадаємо собі хоча б інформацію ТСН за 2018 рік, у якій повідомлялися цікаві подробиці про життя і побут цієї незвичайної сім'ї у США.   

 

Публікація була присвячена виходу на обкладинці журналу Forbes фотографії Кайлі Дженнер. Це видання оприлюднило список 60 найзаможніших жінок Америки, у якому 20-річна Кайлі одразу посіла 27 місце зі статками у 900 мільйонів доларів.

 

 

 

 

 

 

Юна бізнесвумен стала однією з найбагатших жінок в Америці, які самостійно створили успішну кар'єру.

 

Кайлі Дженнер запустила свій косметичний бренд Kylie Cosmetics всього два роки тому, і за цей короткий час марка показала приголомшливі результати.

 

Варто зауважити, що Кайлі у рейтингу обійшла свою старшу сестру Кім Кардашян, яка посіла лише 54 сходинку зі статками у 350 мільйонів доларів.

 

Нагадаємо, у травні Кайлі Дженнер разом зі старшою сестрою Кортні Кардашян випустили спільну колекцію косметики, у рекламі якої знялись у досить відвертому образі».

                                        

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://youtu.be/pCv7jY-5STE

https://ua.korrespondent.net/lifestyle/4340861-kaili-dzhenner-potrapyla-v-skandal-cherez-prokhannia-pro-dopomohu

 

 

Читайте також:  Кайлі Дженнер витратила $ 200 тисяч на поні для дочки

Переглядів: 286 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 08:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024