Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Березень » 25 » Санаторії Львівщини запровадили програму оздоровлення та реабілітації після COVID-19
20:07
Санаторії Львівщини запровадили програму оздоровлення та реабілітації після COVID-19

 

БАЛЬНЕОЛОГІЧНІ САНАТОРІЇ – У ПОДОЛАННІ НЕДУГ

 

 

 

 

 

 

 

Бальнеологічні курорти Львівщини впроваджують програму реабілітації і зміцнення імунітету для відпочивальників,

котрі перехворіли COVID-19.  До цієї ініціативи доєдналися санаторії Трускавця, Східниці та Моршина.

 

Програма передбачає спеціальний 14-денний курс оздоровлення від ускладнень бронхо - легеневої, серцево-судинної, нервової систем, органів травлення, для повернення працездатності за найкоротші терміни. До пакету входить курс із використанням унікальної місцевої мінеральної лікувальної води «Нафтуся», новітніми методами реабілітації, діагностикою для контролю за станом здоров’я саме після коронавірусу, дієтичним харчуванням. Усе – індивідуально, зважаючи на вік, тяжкість перебігу захворювання, супутні патології і під наглядом лікаря, – зазначили у Трускавецькому інформаційно-курортному центрі.

Як наголошує заступник керівника управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Тарас Лозинський, CОVID-19 сильно позначився на здоров’ї багатьох українців, і важлива частка повернення організму до звичного стану після захворювання припадає власне не реабілітацію.

 

«На сьогодні більшість лікувально-оздоровчих закладів Львівщини професійно підійшли до розробки програм реабілітації та оздоровлення у постковідний період і готові запропонувати своїм клієнтам якісні послуги. Із врахуванням цілющих мінеральних джерел, якісної інфраструктури, можна отримати те, чого завжди бракуватиме для відновлення здоров’я в домашніх умовах. Важливо й те, що заклади оздоровлення, хай і з жорсткими обмеженнями «червоної зони» карантину по всій Львівській області, але залишаються відкритими для відвідувачів», – додав Тарас Лозинський.

 

 

 

 

 

 

Постковідну оздоровчу програму, за словами заступниці керівника Трускавецького інформаційно-курортного центру Галини Клепач, ініціювали як реакцію на зростання кількості відпочивальників, які приїжджають до міста з метою відновлення здоров’я безпосередньо після коронавірусу. Наразі до програми приєднується щораз більше оздоровчих закладів – зараз їх уже 12.

 

Через «червону зону» карантину по всій Львівській області, у Трускавці, Східниці та Моршині обов’язковим є масковий режим та дистанція, а також існує обмеження щодо кількості осіб, які одночасно можуть перебувати у бюветах.

Дізнатися більше про постковідну реабілітацію в Трускавці й обрати санаторій для оздоровлення можна за цим посиланням.

 

 

 

 

 

 

Свої програми оздоровлення після ковіду мають санаторії Моршина й Східниці. «Курорт у Моршині колись якраз починався з лікування органів дихання, тому і сьогодні для тих, хто перехворів коронавірусом, ми пропонуємо реабілітацію під наглядом лікаря - пульмонолога», – зауважує завідувачка сектору маркетингу об’єднання «Моршинкурорт» Мар’яна Магас.

 

Довідково:

 

 

 

 

 

Львівська ОО ТЧХУ скеровує іноді своїх підопічних також у Трускавець на підтримку свого здоров'я. Так, наприклад, було кілька разів, коли Фонд Максиміліан Кольбе - Верк ставав спонсором відпочинку у цьому всесвітньо відомому курорті колишніх вязнів фашистських концтаборів і гетто, якими опікуються понад 25 років Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України та Баденський Червоний Хрест з Німеччини. Сподіваємося, ця практика буде продовжена і надалі.

 

Фото – Львівської ОО ТЧХУ та з відкритих джерел

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news?id=57948

 

 

Переглядів: 365 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 09:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024