Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Березень » 29 » На Львівщині почалась підготовка до третього етапу вакцинації
19:56
На Львівщині почалась підготовка до третього етапу вакцинації

 

ТРЕТЯ  ХВИЛЯ  ЩЕПЛЕНЬ

 

 

 

 

 

 

 

У Львівській області проводиться підготовка до третього етапу вакцинації від коронавірусної інфекції.

 

 

Про це сьогодні, 29 березня, повідомив Львівський центр громадського здоров’я.

 

Під час третього етапу імунізації зможуть отримати щеплення:

  • люди віком 65-79 років;
  • працівники сфери освіти;
  • працівники структур державної безпеки (Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Національна поліція України, Національна гвардія України, Служба безпеки України, військовослужбовці Збройних сил України, Міністерство внутрішніх справ України).

 

“Якщо ви належите до працівників освіти або структур безпеки, повідомте своє керівництво про намір вакцинуватись. Якщо ви належите до цільової групи за віком, зверніться до свого сімейного лікаря для внесення у списки на вакцинацію”, – повідомили у ЛЦГЗ.

 

Нагадаємо, зараз в Україні триває другий етап вакцинації, під час якого вакцинують медичних і соціальних працівників і людей віком 80 років і старших. Загалом Міністерство охорони здоров’я розробило п’ять етапів вакцинації, під час яких планують вакцинувати усіх охочих.

 

Загалом від початку кампанії імунізації щеплення отримали 198 465 українців.

 

Довідково:

 

Нагадаємо, 5 січня п.р. Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України та Департамент охорони здоров'я ЛОДА уклали угоду про співпрацю. У документі йдеться: про проведення спільних засідань  Колегій  органів охорони здоров'я та Президій Товариства, круглих столів, конференцій; координація дій з психосоціальної підтримки; залучення до реалізації міжнародних програм, спрямованих на подолання пандемії коронавірусу, епідемій туберкульозу, ВІЛ/СНІДу, інших інфекційних хвороб; створення нових діючих осередків Червоного Хреста у медичних закладах області; співпраця з міжнародними благодійними фондами у наданні гуманітарної допомоги закладам охорони здоров'я  Львівщини.

 

 

 

 

 

 

 

 

Орест Чемерис, директор Департаменту охорони здоров»я ЛОДА, поставивши свій підпис під текстом угоди, зазначив: «Згідно цього  документу, одним з важливих напрямків діяльності Львівської ОО ТЧХУ є допомога державним медичним установам у подоланні коронавірусної інфекції. Зокрема, забезпечення медичних установ області обладнанням та засобами індивідуального захисту, що є вкрай необхідним для захисту лікарів, які опинились на «передовій» у боротьбі з COVID-19. Прикладом такої співпраці може послужити отримання Червоним Хрестам функціональних ліжок з Нідерландів  для обласної лікарні швидкої допомоги. Сподіваюсь, що  таких фактів реальної співпраці у 2021 році буде набагато більше, ніж в попередніх періодах».

 

 

 

 

 

 

 

Уляна Михайлівна, знайомлячи свій колектив з підписаним документом, підкреслила: «Метою такої співпраці є консолідація спільних зусиль, спрямованих на захист як медичних працівників, так і їх пацієнтів, реалізацію заходів, націлених на дотримання своєчасного надання допомоги тим, хто її потребує, а також проведення інформаційно - просвітницької роботи з населенням з метою підвищення знань щодо дій у разі виникнення загрози для життя та здоров’я, пов'язаних з пандемією коронавірусу».

 

 

 

 

 

 

 Угода про співпрацю між Львівською ОО ТЧХУ та ДОЗ ЛОДА – набула з 5 січня п.р. юридичної сили. Тепер, у період вакцинації, коли багатьох мешканців Львівщини старшого покоління треба переконувати у безпечності щеплень, ця співпраця потрібніша, ніж будь коли. Разом – ми велика сила.

 

Фото – Ірини Апостолюк та з відкритих джерел

За джерелом:

https://dilo.net.ua/novyny/na-lvivshhyni-pochalas-pidgotovka-do-tretogo-etapu-vaktsynatsiyi/

 

 

Переглядів: 282 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 17:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024