Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Квітень » 2 » МФТЧХ і ЧП, Британський Червоний Хрест та НК ТЧХУ – надіслали у Львів першу партію гігієнічної допомоги
20:29
МФТЧХ і ЧП, Британський Червоний Хрест та НК ТЧХУ – надіслали у Львів першу партію гігієнічної допомоги

 

«ПЕРША ЛАСТІВКА»

 

 

 

 

 

 

 

МФТЧХ і ЧП, Британський Червоний Хрест та НК ТЧХУ – надіслали

у Львів першу партію гігієнічної допомоги, для протиборства з Covid-19.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як ми уже повідомляли, починаючи з 25 березня , Львівщина оголошена у червоній зоні карантину на Covid-19. У зв'язку з цим, світова громадськість Червоного Хреста  та НК ТЧХУ вирішили надати вразливим мешканцям області гуманітарну допомогу.

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні надійшла перша партія з гігієнічними наборами, які закуплені коштом міжнародних жертводавців і скеровані у Львів в рамках програми «Надання продовольчої та гігієнічної допомоги, пов'язаної з Covid-19, вразливим верствам населення».

 

 

 

 

 

 

«ЛОО ТЧХУ на даний час не має своїх власних складських приміщень, тому ми звернулися до Львівського казенного експериментального підприємства засобів пересування i протезування», - зазначила Уляна Стельмах, голова Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

«Ми раді допомогти Червоному Хресту чим зможемо, сподіваючись, що у майбутньому слово про допомогу вже буде за нашими партнерами», - констатував директор підприємства Павло Василюк.

 

 

 

 

 

 

 

Справді, перспективи співпраці тут багатющі. Річ у тім, що незважаючи на збройний конфлікт на сході країни і на значну кількість бійців з ООС з пораненнями, котрі повертаються додому скаліченими і потребують протезування, завод працює у пів сили. Немає інвесторів, відповідного обладнання, матеріалів тощо. Все це  треба виправляти, і чим швидше, тим краще. Червоний Хрест зміг би підставити своє дружнє плече.

 

 

 

 

 

 

Для організованої роздачі цієї допомоги, напередодні у районних організаціях ТЧХУ було складено списки малозабезпечених, котрі входять до вікової категорії 65+. Запрошення кожному бенефіціару надійде додатково.

 

 

Фото – Ірини Апостолюк

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 .

 

Переглядів: 631 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 15:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024