Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Квітень » 5 » Волонтери Краматорської МО ТЧХУ та їх партнери - опановують навички з надання першої допомоги
21:58
Волонтери Краматорської МО ТЧХУ та їх партнери - опановують навички з надання першої допомоги

 

АКТУАЛЬНИЙ ТРЕНІНГ

 

 

 

 

 

 

У ситуації, яка склалася на нині в країні, дуже доречно подбати про набуття навичок з надання першої допомоги.

 

 

 

Так, наприклад, 3 квітня, на СК «Блюмінг», Асоціація молоді зібрала колег, друзів і знайомих для участі в тренінгу Червоного Хреста України (Краматорськ) на тему «Навички надання першої допомоги».

 

 

 

 

 

 

Тема дуже серйозна, вимагає особливої ​​уваги і певних знань та навичок. Теорію і практичні заняття для учасників провів інструктор, волонтер Краматорської міської організації Червоного Хреста України, фахівець міжнародного класу, Микола Павлов. До цього Микола працював на Швидкій допомозі, де щодня рятував життя людей. Зараз він ділиться своїм набутим досвідом, навчаючи лікарів, вчителів, студентів, співробітників ДСНС, поліції і звичайних громадян.

 

 

 

 

 

 

«Ви коли-небудь дзвонили в швидку допомогу? Скільки у вас це зайняло часу? Так ось, це можна зробити правильно за 20 секунд, а після цього приступити до надання першої допомоги до приїзду медпрацівників», - ділиться досвідом Микола Павлов.

 

 

 

 

 

 

Шестигодинний тренінг складався з можливих небезпечних ситуацій, варіантів їх розвитку в повсякденних реаліях життя і подальших рішень. Теми були і малі, і великі, починаючи від звичайних порізів до зупинки серця людини. Вчилися працювати окремо і командно (вкотре переконуємося, що командна робота - це дуже важливо, особливо в питанні порятунку життя людини).

 

 

 

 

 

 

Накладали шину і доставляли людину у медпункт на ношах, виготовлених з підручних матеріалів, бинтували, фіксували чужорідні тіла, що умовно застрягли в м'яких тканинах тіла людини, відпрацьовували техніку непрямого масажу серця на манекенах дорослого і дитини, дізналися 1000 смішних, безглуздих і сумних історій з реалій життя працівників швидкої допомоги.

 

 

 

 

 

 

Тема тренінгу важлива для кожного. Ваші знання і елементарна практика в таких питаннях можуть допомогти врятувати чуже здоров'я, а навіть життя! Потрібно пам'ятати, що життя у кожного з нас одне і треба постаратися його зберегти якнайдовше.

 

 

 

 

 

Асоціація молоді висловлює величезну подяку голові Краматорської міської організації Червоного Хреста України  Євгенії Авдюшкіній за співпрацю і надання фахівців високого рівня.

Також, окрема подяка Віталію Цеброву за можливість проведення тренінгу на території спортивного комплексу «Блюмінг», що в нинішній ситуації дозволило це робити з дотриманням всіх санітарних норм в закритих просторих приміщеннях СК.

 

 

 

 

 

 

Кожен з учасників отримав сертифікат про проходження тренінгу під керівництвом фахівця Червоного Хреста. Сертифікат діє в 192 країнах світу, а його термін дії - 3 роки!

На численні прохання ми почали формувати додаткову групу для проходження тренінгу на тему «Навички надання першої допомоги». Записатися в групу можна за телефоном: 066-49-87-890 (Сергій).

 

Фото – учасників навчань

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1880028722164827&set=pcb.3896139580442617

 

 

 

Переглядів: 270 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 09:05
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024