Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Квітень » 9 » Шевченківська РО м. Львова ТЧХУ отримала з Києва гуманітарну допомогу – гігієнічні набори
20:55
Шевченківська РО м. Львова ТЧХУ отримала з Києва гуманітарну допомогу – гігієнічні набори

 

ВАГОМА ПІДТРИМКА

 

 

 

 

 

 

МФТЧХ і ЧП, Британський Червоний Хрест та ТЧХУ – надіслали у Львів

другу партію гігієнічної допомоги для профілактики такої недуги, як COVID - 19

 

 

 

 

 

 

 

Львівщина у даний час - у червоній зоні карантину на Covid-19. У зв'язку з цим, світова громадськість Червоного Хреста  та  НК ТЧХУ вирішили надати вразливим мешканцям області гуманітарну допомогу - гігієнічними наборами. Сюди входять, крім засобів для миття, різні антисептики, а також антибактеріальне мило, шампунь, паперові рушники, гумові рукавички, пакети для сміття тощо.

 

 

 

 

 

 

9 квітня до Львівської ОО ТЧХУ надійшла з Києва друга партія гуманітарної допомоги, але її відразу передали у Шевченківську районну організацію Червоного Хреста, тому що тут є приміщення для зберігання. Крім того, в цій передовій на Львівщині організації мають хороші навики роботи з бенефіціаріями цього великого промислового району обласного центру Галичини.

 

 

 

 

 

 

Гігієнічні набори закуплені на кошти міжнародних жертводавців і скеровані у Львів в рамках програми «Надання продовольчої та гігієнічної допомоги, пов'язаної з Covid-19, вразливим верствам населення».

 

 

 

 

 

 

Уляна Стельмах, голова Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України констатувала: «Крім цих гігієнічних пакунків ми чекаємо з Києва десь в кінці наступного тижня завіз продуктових наборів. Списки бенефіціарів віком 65+ уже підготовлені районними організаціями, і будемо їх видавати  разом з гігієнічними наборами».

 

 

 

 

 

 

Наталія Семочко, голова Шевченківської РО м. Львова ТЧХУ, додала: «Крім наборів з гуманітарною допомогою ми плануємо роздавати листівки і буклети НК ТЧХУ, в яких детально розписані всі профілактичні заходи проти зараження COVID-19».

 

 

 

 

 

 

До цього додамо, запрошення кожному бенефіціарію отримати гуманітарну допомогу у Червоному Хресті надійдуть додатково, про що ми повідомимо у наших наступних випусках новин.

 

 

Фото – Ірини Апостолюк

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 .

 

 

Переглядів: 458 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 07:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024