Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Квітень » 13 » Сьогодні - Міжнародний день функціонального неврологічного розладу
20:52
Сьогодні - Міжнародний день функціонального неврологічного розладу

 

ХВОРОБА - ХИМЕРА

 

 

 

 

 

 

Міжнародний день функціонального неврологічного розладу (International

Functional Neurological Disorder Awareness Day - FND) відзначають 13 квітня.
 

 

Що стосується неврологічний розладів та захворювань, одна з найпоширеніших помилок полягає в тому, що люди контролюють свої симптоми.

 

З такими розладами, як FND, це не так. Власне кажучи, багато неврологічних розладів та захворювань є невиліковні, тому лікарям та пацієнтам може бути важко знайти способи лікування симптомів та діагностики проблеми, щоб жити з нею і зазнавати хоча би якомога меншого дискомфорту.

 

Історія Міжнародного дня поінформованості FND

 

FND, або функціональний неврологічний розлад, - це розлад, який порушує зв’язок між мозком і тілом, навіть коли мозок і тіло функціонують правильно.

 

FND може імітувати інші стани, оскільки у різних пацієнтів симптоми можуть бути від хронічного болю до нерухомості. Однак у багатьох пацієнтів, які звертаються до лікарського кабінету, діагностують захворювання, що характеризуються враженням тілі, а не розуму.

 

При FND симптоми не походять ні з психологічного, ні з органічного збудників, та біль дошкуляє і про це треба говорити, хоч і не так широко, як про хворобу Паркінсона.

 

В даний час найкращі доступні плани лікування - це фізична терапія.

 

FNDHope.com сподівається допомогти людям, у яких потенційно є FND, зрозуміти, що це таке, і дізнатися, де вони можуть знайти лікування.

 

FND Hope - це некомерційна організація пропаганди боротьби з хворобою цього профілю. Вона має на меті допомогти просвітити людей про особливості недуги, а також повідомити їх як люди можуть допомогти у справі фінансування досліджень цього напрямку медицини та пошуку потенційних ліків від дивної недуги.

 

FND Hope має розповсюдження по всій території США, Великобританії та Австралії. Це вселяє надію, що у глобальному масштабі за допомогою соціальних мереж та заохочень її учасники можуть бути адвокатами в надії знайти ліки від FND.

 

Завдяки численним публікаціям у різних дослідницьких журналах та тисячам людей, що спілкуються на своїх публічних форумах, розмова про FND, яка спалахує з новою силою у це щорічне свято, яке було засноване ще в 2017 році, вселяє надію, що те, що було вчора невиліковним, завтра стане виліковним. Медицина, як наука, розвивається і є надія, що вона здолає і цей неприступний бар'єр.

 

Як святкувати Міжнародний день обізнаності FND

 

Якщо ви хочете допомогти хворим на цю недугу, поділіться сьогодні їхньою головною святковою сторінкою на своїх улюблених веб-сайтах у соціальних мережах і використайте хештеги #LetsTalkFND та #intenationalFNDawarenessday, щоб усі знали, який сьогодні день.

 

Якщо ви хочете допомогти більш суттєво, поділіться своїм особистим досвідом в Інтернеті про те, як FND впливає на вас, пожертвуйте їх організації якісь кошти та допомагайте навчати людей про те, що собою представляє FND, і як інші добротворці можуть долучитися до поширення знань про цю недугу.

 

Фото – daysoftheyear.com

За джерелом:

https://www.daysoftheyear.com/days/international-fnd-awareness-day/

 

Переглядів: 376 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 03:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024