Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Квітень » 23 » Учні молодших класів повернуться до очного навчання, - рішення обласної комісії ТЕБ та НС
21:31
Учні молодших класів повернуться до очного навчання, - рішення обласної комісії ТЕБ та НС

ПОСЛАБЛЕННЯ КАРАНТИНУ

 

 

 

 

 

 

Учні 1-4 класів, дошкілля, позашкілля та студенти

закладів профтехосвіти навчатимуться у звичайному режимі.

 

 

 

Враховуючи низхідну динаміку поширення коронавірусної інфекції, відповідне  рішення ухвалили сьогодні, 23 квітня, під час позачергового засідання обласної комісії ТЕБ і НС.

 

«З наступного тижня учні молодших класів зможуть повернутись за парти. Звичайно, ми будемо щоденно моніторити ситуацію із захворюваністю. Якщо вона змінюватиметься – прийматимемо  відповідні рішення», - наголосив Віталій Загайний¸ заступник голови Львівської ОДА.

 

«Для учнів молодших класів дистанційне навчання малоефективне», - пояснив директор департаменту освіти і науки Олег Паска. За його словами, на сьогодні 6100 працівників освіти вже пройшли процедуру вакцинації.

 

 

 

 

 

 

У разі збереження позитивної динаміки, область можуть віднести до «жовтої» зони епідемічної небезпеки.

 

 «Станом на сьогодні ситуація із поширенням коронавірусу дещо стабілізувалась. За останній тиждень спостерігається зниження на 26,8% кількість випадків захворювання.  Коефіцієнт виявлення випадків інфікування на сьогодні складає 20,3-20,1 при рекомендованому менше 20. Раніше цей показник коливався від 27 до 28. Завантаженість ліжок з киснем – 69,2%, за останню добу – 63,7% при рекомендованій нормі менше 65%. Якщо надалі спостерігатиметься така ж тенденція і за 5 днів ми не вийдемо за межі рекомендованих норм – маємо шанси вийти із "червоної" зони епідемічної небезпеки», - пояснює директор обласного лабораторного центру Наталія Іванченко.

 

Проте, показники можуть погіршитись внаслідок порушення норм карантину.

 

 

 

 

«Тенденції позитивні, проте ми стоїмо перед ризиками, які можуть бути пов’язаними із святковим періодом», - наголосив директор департаменту охорони здоров’я Орест Чемерис.

 

Відтак, обласна комісія ТЕБ та НС рекомендуватиме настоятелям храмів проводити релігійні заходи при заповнення не більше 50% місць, дотримання між особами фізичної дистанції не менше ніж 1,5 метра та за умови дотримання усіх карантинних обмежень.

 

Нагадаємо, на території Львівщини з 25 березня діє червоний рівень епідемічної небезпеки.

 

Фото – ЛОДА

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news?id=58639

 

Переглядів: 253 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 18:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024