Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Квітень » 25 » Російський Червоний Хрест обрав нового керівника
21:52
Російський Червоний Хрест обрав нового керівника

 

БАЖАЮЧИ ОТРИМАТИ «ДРУГЕ ДИХАННЯ»

 

 

 

 

 

 

 

XVII з'їзд Загальноросійської громадської організації «Російський Червоний Хрест» пройшов 23 квітня

на майданчику Російського національного дослідницького медичного університету імені М. І. Пирогова.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На порядку дня з'їзду були ключові питання розвитку Російського Червоного Хреста, затвердження нової версії статуту, вибори нового голови, складу правління і Центральної ревізійної комісії.

 

 

 

 

 

 

 

У роботі з'їзду взяли участь 149 делегатів від 78 регіональних відділень РЧХ. З них 117 осіб взяли участь в очному форматі, а 32 - дистанційно на майданчиках громадських палат регіонів Росії.

 

 

 

 

 

 

Зі звітною доповіддю про діяльність організації за 2016-2021 роки та завдання щодо подальшого зміцнення і розвитку організації виступила заступник голови РЧХ Вікторія Макарчук. У своїй доповіді вона розповіла про пріоритети Російського Червоного Хреста на наступні п'ять років. Також було заслухано звіт про діяльність Російського Червоного Хреста за період з 2016 по 2021 роки і звіт Центральної ревізійної комісії РЧХ за цей же період. З'їзд задовільно оцінив роботу РЧХ за минулий період.

 

 

 

 

 

 

 

Обраний одноголосно головою РЧХ Павло Савчук у своєму зверненні подякував членам Російського Червоного Хреста і делегатам з'їзду за роботу в попередні роки, а також висловив надію на ефективну спільну роботу, спрямовану на відновлення іміджу громадської організації.

 

 

 

 

 

 

 

«Нам необхідна інтенсивна реанімація нашого національного суспільства, щоб воно могло якісно і ефективно надавати допомогу людям на території нашої країни в кожному регіоні, і чим більше муніципалітетів буде до цього підключено, тим краще, - зазначив у своєму виступі Павло Савчук. - Ну і, звичайно, бути гідним членом Міжнародної Федерації Червоного Хреста і Червоного Півмісяця і допомагати іншим країнам, де необхідна наша підтримка. Наша мета - зробити Російський Червоний Хрест головним гуманітарних агентством в країні ».

 

 

 

 

 

 

Загальноросійська громадська організація «Російський Червоний Хрест» здійснює свою діяльність понад 150 років. Місія організації - запобігати і полегшувати страждання людей. РЧХ входить до складу Міжнародного руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. У 76 регіонах Росії працюють представництва Російського Червоного Хреста.

 

Довідково:

 

Від Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця був присутній виконуючий обов'язки Голови делегації регіонального представництва Федерації в Росії, Білорусії і Молдавії Олександр Мордовин. Міжнародний Комітет Червоного Хреста на З'їзді представляв глава Регіональної делегації в Росії, Білорусі та Молдові Іхтіяр Асланов.

В Києві з'їзд Товариства Червоного Хреста України намічено провести 9 липня п.р. Дата може бути змінена. Слідкуйте за випусками наших новин.

 

 

Фото – з сайту РЧХ та Андрія Єгорова/facebook

За джерелом:

https://www.asi.org.ru/report/2021/04/23/rossijskij-krasnyj-krest-izbral-novogo-predsedatelya/

 

 

 

Переглядів: 280 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 03:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024