Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Квітень » 27 » Личаківська РО м. Львова ТЧХУ видала перші продуктові та гігієнічні набори підопічним категорії 65+
21:46
Личаківська РО м. Львова ТЧХУ видала перші продуктові та гігієнічні набори підопічним категорії 65+

ПОДАРУНКИ ДО ВЕЛИКОДНЯ

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 27 квітня, Личаківська РО м. Львова ТЧХУ видала

перші продуктові та гігієнічні набори підопічним категорії  65+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До Великодня залишається все менше і менше днів. Та не всі мають можливість до нього приготуватися так, як слід. На допомогу їм прийшла світова громадськість Червоного Хреста, зокрема, - Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Британський Червоний Хрест та Товариство Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Сьогодні видано перші продуктові і гігієнічні набори, які надійшли у Львів з Києва. Розподіл було вирішено зробити на колективних і персональних бенефіціаріїв, так як у списки від Личаківської РО м. Львова ТЧХУ внесено 135 осіб, то за один раз у районної організації немає змоги провести видачу для всіх одразу.

 

 

 

 

 

 

Колективні заявники, це ті бенефіціарії, котрих представили і внесли у списки первинні осередки Личаківської РО ТЧХУ. Так, наприклад, Оксана Нецкар, голова п/о Львівського психоневрологічного диспансеру  приїхала за наборами своїм автотранспортом особисто.

 

 

 

 

 

 

Львівська обласна клінічна лікарня скерувала за наборами волонтерку Червоного Хреста Оленку Бобиляк. Головний лікар для цієї акції виділів навіть свій автомобіль.

 

 

 

 

 

 

Світлана Мартиняк, голова п/о Львівського пологового будинку №1 прислала волонтера Червоного Хреста, для того щоб доставити набори  Анні Закалик і Оксані Драбик, своїм ветеранам.

 

 

 

 

 

 

Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих ім.Ю.Липи, що розташований у м. Винники, прислав за наборами активістку червонохрестівського руху п. Ольгу Гжондзель.

 

 

 

 

 

 

Директор клубу ім. Ю.Липи, створеного УЛТ у Львові, Ірина Чубучна відає в організації гуманітарним сектором. Тож вона особисто прибула за наборами.

 

 

 

 

 

Бачачи, що великий наплив людей, п. Ірина, а також інші голови первинних осередків Червоного Хреста, проявили ініціативу і суттєво допомогли в оформленні заяв і звітної документації, за що їм окрема подяка.

 

 

 

 

 

 

 

Обласний центр служби крові, в якому п/о Червоного Хреста вже понад десятиліття очолює голова Ігор Горбаль також прислав волонтерів. Вони отримали тільки по 2 набори, тому що решта їхніх ветеранів мають достойні пенсії.  

 

 

 

 

 

 

 

Скарбник п/о Червоного Хреста у Львівській обласній інфекційній лікарні  Леся Лань, хоч і не отримувала особисто набори для своїх ветеранів, але постаралася, щоб вони сьогодні ж потрапили до їх осель. Одним з них є п. Роман Брийовський, 1931 р.н., котрий зрадів такій допомозі перед Великоднем і сказав подякувати від його імені Червоному Хресту. Леся Зенонівна, розвізши  набори по оселях бенефіціаріїв дала від їх імені спільну подяку. В короткій есемесці вона написала: «Щиро дякуємо!  Гарних Свят! Люди дзвонять , плачуть.. дякують».

 

 

 

 

 

 

Поцікавитись, як іде видача гуманітарної допомоги, прийшла на склад Уляна Стельмах, голова Львівської ОО ТЧХУ. Дізнавшись, що за перший день видали 45 наборів, вона сказала: «Решту 90 пакунків, які заявлені у списках Личаківської районної організації Червоного Хреста, можна роздати за три дні. Завтра поїдемо з вами по маршруту, щоб побувати в індивідуальних заявників, котрі є неходячими і не мають ані родини, ані друзів».

До цього додамо: на маршрут поїдуть завтра  з червонохрестівцями представники львівських ЗМІ. Слідкуйте за випусками наших новин.

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

 

 

Переглядів: 435 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 10:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024