Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Травень » 3 » Львівська ОО ТЧХУ привітала своїх підопічних зі світлим святом Великодня
21:02
Львівська ОО ТЧХУ привітала своїх підопічних зі світлим святом Великодня

ЗА ДАВНІМ ЗВИЧАЄМ ПРАЩУРІВ

 

 

 

 

 

Керуючись законами гуманізму і звичаями сивої давнини, Львівська

ОО ТЧХУ привітала своїх підопічних зі світлим празником Великодня

 

 

Як ми уже повідомляли, 30 квітня у Львівській ОО ТЧХУ освятили 30 пасок для підопічних. У цей же день їх роздали волонтери Червоного Хреста на чолі з Уляною Стельмах, головою Львівської ОО ТЧХУ, у родини, в яких є родичі з інвалідністю, вимушено переміщеними  особами.

 

 

 

 

 

 

 

 

Першою у списку значилася п. Марія Дмитрусевич, що живе на вул. Виговського, і віддавна знаходиться під опікою Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

Крім освяченої паски Уляна Михайлівна, котра знає п. Марію вже багато років, принесла їй і необхідні ліки від хронічних захворювань.

 

 

 

 

 

 

Крім того, п. Марії були видані гігієнічні та продуктові набори, які минулого тижня надійшли з Києва у Львівську обласну організацію ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

Другим пунктом маршруту була самотня бездітна родина, де у чоловіка Віктора Петровича Баса і його дружини, п. Валентини, медики встановили захворювання на ДЦП.

 

 

 

 

 

 

Освяченій пасочці та гуманітарній допомозі від Червоного Хреста зраділи і Віктор Петрович, і його вірна половина, п. Валентина. Тож цій родини також були видані продуктові і гігієнічні набори закордонних меценатів, тому що обом далеко за 65 років і вони потрапляють в обумовлену спонсорами вікову категорію.

 

 

 

 

 

 

Супровідні документи, як взірець для волонтерів, на цей раз заповнила особисто Уляна Михайлівна. Тож це був своєрідний майстер-клас, як треба працювати з бенефіціаріями у польових умовах.

 

 

 

 

 

 

У той день було багато інших відвідин підопічних, один з яких навіть не потребував візиту за місцем проживання, так як останнього бенефіціарія зустріли червонохрестівці просто на вулиці.

 

 

 

 

 

 

Дорогою додому зустріли бравого вояка, який вірою і правдою відслужив на сході України в рядах бійців ООС/АТО, Ігоря Собчака. Але його привітали з Великоднем тільки освяченою пасочкою і супутнім набором до неї, а продуктовими та гігієнічними наборами ні, бо… не досяг 65 років.

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, коли Великодня акція завершена, ми від усієї душі складаємо подяку о. Михайлу, а також нашим  спонсорам – підприємцям з ринку «Південний» у м. Львові, Червоному Хресту Великобританії, Міжнародній Федерації Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Національному комітету Товариства Червоного Хреста України.   

 

Фото – Ірини Апостолюк

Прес - служба Львівської ОО ТЧХУ

 

Переглядів: 377 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 07:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024