Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Травень » 18 » Більшість львівських шкіл завершать навчання у червні
16:59
Більшість львівських шкіл завершать навчання у червні

28 ТРАВНЯ – ШКІЛЬНІ КАНІКУЛИ, АЛЕ НЕ ДЛЯ ВСІХ

 

 

 

 

 

 

Урочистих лінійок із нагоди завершення навчального року не буде

 

Цього року навчання школи Львова завершуватимуть по-різному. Деякі підуть на літні канікули 28 травня, інші – 4 червня. Є й такі школи, де навчання триватиме до середини місяця – 10 та 14 червня, деякі школи навчатимуться аж до кінця червня.

 

Як повідомила у коментарі ZAXID.NET керівниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик, більшість львівських шкіл навчання завершать у червні. А урочистих лінійок із нагоди завершення навчального року управління освіти рекомендує не проводити.

 

За словами Зоряни Довганик, із 2017 року, відколи школи отримали академічну автономію, багато рішень щодо освітнього процесу школи приймають самостійно.

 

«Структуру, тривалість навчального року, тижня, дня, розкладу уроку, навіть рішення про початок уроків визначає педагогічна рада кожного закладу освіти. Також вона відповідає за обсяг навчального навантаження, згідно з навчальним планом. Вони також визначають, коли йти на канікули, оскільки від 2017 року кожен заклад освіти має академічну автономію. Але навчання має закінчиться не пізніше, ніж 1 липня», – розповіла Зоряна Довганик.

 

Станом на вечір п'ятниці, 14 травня, управління освіти отримало від 90 зі 127 львівських шкіл інформацію щодо початку літніх канікул. Декілька шкіл завершать освітній процес 28 травня. Більшість підуть на канікули 4 та 10 червня. Наразі також відомо, що школа «Будокан» прийняла рішення вчитися до 30 червня. Остаточну інформацію щодо початку канікул у всіх львівських школах управління освіти опублікувало у понеділок, 17 травня.

 

 

Фото – ілюстративне

За джерелом:

https://zaxid.net/shkoli_lvova_koli_zavershat_navchannya_koli_litni_kanikuli_n1518906

 


 

 

Переглядів: 250 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 12:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024