Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Травень » 29 » Свята і будні Личаківської РО м. Львова ТЧХУ: Звіт за 5 місяців діяльності
18:15
Свята і будні Личаківської РО м. Львова ТЧХУ: Звіт за 5 місяців діяльності

 

НА ГРОМАДСЬКИХ ЗАСАДАХ

 

 

 

 

 

 

 

Вже другий рік у Личаківській РО ТЧХУ немає жодного штатного працівника, але це не особливо позначається на роботі районної організації. Щоб переконатися в цьому, варто зробити невеликий підсумок діяльності за перших 5 місяців поточного року.

 

 

 

 

 

 

 

Всього: видано 86 шт. наборів, з них  20 шт розвезено по домівках  немобільним підопічним.

 

 

 

 

 

 

Потрібно ще видати 47 шт продуктових і гігієнічних наборів, згідно поданих списків на 133 особи віком 65+.

 

 

 

 

 

 

Зазначимо, що гуманітарна допомога, яку зараз роздаємо підопічним, придбана на кошти групи спонсорів, в яку входять Британський Червоний Хрест, Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Національний комітет Товариства Червоного Хреста України, за що ми всім їм щиро вдячні.

 

 

 

 

 

 

Та організація сильна тоді, коли вона володіє хоч якими - небудь власними  коштами. Розуміючи цю істину, у Личаківській РО ТЧХУ турбуються про зміцнення первинних осередків і розповсюдження благодійних квитків.

 

 

 

 

 

Зазначимо, що в Личаківській РО м. Львова ТЧХУ, перш за все члени первинних організацій оновили свої членські квитки. Але це не вирішує проблеми фінансового забезпечення, бо осередків мало.

 

 

 

 

 

 

Зараз акцент доводиться робити на розповсюдженні благодійних квитків. Тож з початку року, незважаючи на карантин, благодійні квитки передано головам у 8 медичних закладах, розташованих на території району, 1810 шт по 20 грн кожний, шо складає суму 36200 грн.

 

 

 

 

 

 

Спільно з Львівською ОО ТЧХУ проведено благодійну акцію в Личаківській районній адміністрації 13 травня п.р. Мобільна бригада Львівської ОО ТЧХУ, на чолі з головою цієї організації Уляною Стельмах, привезла у той день в Личаківську районну адміністрацію м. Львова 22 гігієнічних набори за клопотанням «Служби у справах дітей» та Личаківської РО ТЧХУ, які були роздані у багатодітні родини та у сім'ї, де діти живуть у скрутних життєвих обставинах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У Львівському музичному ліцеї ім. С.Крушельницької розповсюджено 200 благодійних квитків по 5 грн кожен, що склало суму 1000 грн.  Днями планується роздати благодійні квитки у госпіталь інвалідів війни і репресованих у Винниках та у військовий лікувальний заклад Західного регіону на загальну суму 10 тисяч грн.

 

Приємно, що Ухвалою Львівської міської ради №526 від 22.04.2021 р. ІУ сесії 8 скликання списано заборгованість за орендну плату за офісне приміщення на вул.К.Левицького, 71 на загальну суму 7653 грн 34 коп. за період з 1.02.19 до 1.01.20 р

 

Згідно статутних вимог у Львівську ОО ТЧХУ перераховано 4500 грн.

 

Заробітна плата голові РО ТЧХУ не нараховувалася і не виплачувалася ні в 2020 р., ні в поточному році. Робота виконувалася виключно на громадських засадах.

 

Крім того, силами волонтерів на безкоштовній основі готувалися і готуються щоденні випуски новин для сайтів Личаківської РО ТЧХУ та Львівської ОО ТЧХУ. Для цих сайтів волонтерами регулярно готувалися репортажі з різних подій, які відбувалися у Червоному Хресті Львівської області. А щоб мати право їх розміщати на сайті, волонтери за власні кошти щомісяця докуповують у власників серверу дисковий простір. Лише за 5 місяців на цю послугу витрачено 1250 грн.

 

Взимку і весною разом із Сихівською РО м. Львова ТЧХУ розклеювали на зупинках громадського транспорту, супермаркетах, медичних закладах та установах плакати про профілактику коронавірусу , випущених  Національним комітетом ТЧХУ разом з партнерами.

 

 

 

 

 

 

Словом, червонохресна робота в Личаківській РО м. Львова ТЧХУ триває і в свята, і в будні. «І це тому, що сім принципів Червоного Хреста, - Гуманність · Неупередженість · Нейтральність · Незалежність · Добровільність · Єдиність · Універсальність, - сриймаються в колективі не формально, а усім серцем», - з гордістю каже Ірина Апостолюк, голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ, за плечима котрої 30 років праці у Червоному Хресті.

 

Такої ж думки дотримуються і голови первинних осередків ТЧХУ. Вони вважають, що чим більше буде залучено прихильників, які б поділяли ці принципи, тим кращих успіхів досягне у своїй роботі Червоний Хрест Личаківського району м. Львова.

 

Фото – прес-служби ЛОО ТЧХУ

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

Переглядів: 468 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 20:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024