Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Травень » 31 » Вісті з Білозерської РО ТЧХУ: Засідання президії районної організації Товариства і Звернення до громадян
14:40
Вісті з Білозерської РО ТЧХУ: Засідання президії районної організації Товариства і Звернення до громадян

НОВЕ  ПОПОВНЕННЯ

 

 

 

 

 

Білозерська організація ТЧХУ, що на Херсонщині, плідно співпрацює з органами влади, медичними і навчальними закладами, громадськими організаціями. Тож і  ряди її постійно поповнюються новими членами Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Нині для подолання пандемії COVID -19 є необхідність формування громадської думки населення щодо успішної вакцинації. На засіданні Президії РО ТЧХУ прийнято звернення до населення району через газету "Придніпровська зірка" щодо організації соціальної мобілізації, інформування та освіти населення з питань профілактики COVID -19. А волонтерам заготовлені листівки для розповсюдження по домівках. Розмова вийшла предметною, зацікавленою, байдужих не було. З вдячністю зустріли присутні виступ члена Правління Пікуш Т.Г., яка дала оцінку розвитку волонтерства у вирішенні соціальних та гуманітарних проблем, відмітила позитивну роботу клубу "Берегиня".

 

 

 

 

 

 

Значна увага приділялась такому важливому напрямку роботи, як членство в Товаристві. Волонтери щедро відгукнулися активною роботою. Волонтер Чайковська Наталія стала членом Товариства і відновила ще одну первинну організацію в с. Посад-Покровське членами шкільних та дошкільних закладів та підприємців. 5 осіб отримали членські квитки вартістю по 200 грн.

 

 

 

 

 

 

Тільки спільною, тільки великою червонохресною громадою ми станемо справжнім другом для найбільш уразливих верств населення. НЕ зволікайте! Підтримуйте акцію Білозерської РО ТЧХУ під гаслом: "Стань членом Товариства Червого Хреста".

 

Фото Білозерської РО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo?fbid=333440318417360&set=pcb.1129726740844444

 

 

Переглядів: 272 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 05:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024