Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Червень » 1 » Сьогодні, 1 червня, – перший день літа
17:17
Сьогодні, 1 червня, – перший день літа

 

ПОЧАТОК ЛІТА – ПОРА ВІДПОЧИНКУ

 

 

 

 

 

 

 

Пандемія на коронавірус ще не закінчилася, а літо вже почалося. Ось і доведеться у відпустці лавірувати між дозволеним і не дозволеним, але таким бажаним, що часто годі встояти. Та встояти треба. Іншого – не дано. Інакше загрозлива для усіх нас пандемія  – ніколи не закінчиться. А вже, мабуть, пора. Тож будемо відпочивати і дотримуватись правил карантину.

 

 

Довгождане літо, найбільш екстремальний і мальовничий період часу. Як правило, календарне літо трапляється рівно через дев’ять місяців після 31 серпня і завжди наштовхує на одні і ті ж самі думки: Як провести відпустку? Де її провести? З ким саме? Скільки це буде коштувати? Де взяти кошти?

 

Природа, як і людина, буквально виношує кожен раз свій, абсолютно унікальний період. І приходить літо. Воно очікуване, проте приходить кожен раз по-різному, але якось трохи неочікувано...

 

Астрономічне літо, наприклад, це проміжок часу між літнім сонцестоянням і осіннім рівноденням. У нашій Північній півкулі воно триває приблизно 93 з половиною доби. Південна півкуля трохи відстає, і цей період триває на 4 дні менше. За цей час потрібно встигнути так багато!

 

Для прекрасної статі початок сезону літа, це часто завершення виснажливої естафети щодо форматування своєї фігури для літніх нарядів і купальників. Не варто забувати, що перший купальний костюм був створений для жінок десь на початку ХІХ століття. До цього моменту мало хто замислювався над цим.

 

Найпопулярніше заняття влітку - відпочинок. Далеко не всім вдається відпочити саме влітку, до того ж деякі люди цілком обґрунтовано вважають за краще обрати для нього інші пори року. Літо - найбільш простий і зрозумілий період часу, що дозволяє наблизиться до природи, до прадавніх методів існування, відчути повноту життя і нехай вимушена робота не буде цьому на заваді! А якщо трапиться якась непередбачувана прикра пригода, то варто лише згадати навчання на майстер-класах Червоного Хреста і все буде гаразд!

 

Вітаємо всіх з початком літа!

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.dilovamova.com/index.php?page=10&holiday=824

 

 

 

 

Переглядів: 292 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 12:10
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024