Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Червень » 3 » Відбулося засідання Президії Правління Львівської ОО ТЧХУ, присвячене підсумкам роботи за п'ять місяців 2021 р.
21:17
Відбулося засідання Президії Правління Львівської ОО ТЧХУ, присвячене підсумкам роботи за п'ять місяців 2021 р.

 

ПІДСУМКИ І НАКРЕСЛЕННЯ

 

 

 

 

 

 

Засідання Президії Правління ЛОО ТЧХУ, присвячене підсумкам

 роботи за п'ять місяців у 2021 р., відбулося сьогодні, 3 червня п.р.

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 3 червня, відбулось засідання Президії Правління Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, на якому були розглянуті  підсумки роботи ЛОО ТЧХУ за період, починаючи з 2 січня до 1 червня 2021 року.

 

 

 

 

 

 

Про це питання доповідала голова Товариства Уляна Стельмах, котра повідомила що завдяки активізації комунікаційних можливостей Товариства, за звітний період підписано чотири Меморандуми: з Департаментом охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації, Українським Лікарським Товариством у Львові, Львівським міським центром соціальних служб «Між нами», Благодійним Фондом «Сестри Даліли».

 

За звітний період дохід організації від сплати членських і благодійних внесків, а також від реалізації благодійних квитків склав 117,2 тисячі грн.

 

В кінці квітня  по Британському проекту ЛОО ТЧХУ отримано 840 продуктових і гігієнічних наборів, з яких 108 роздано медикам-пенсіонерам, а 684 роздано бенефіціаріям віком 65+ , котрі є самотніми і мають мізерні пенсії. На даний час продовжуємо розвозити ці набори по домівках.

 

Зміцнюється співпраця ЛОО ТЧХУ з Баденським Червоним Хрестом з Німеччини. Продовжуються партнерські стосунки Червоноградської МО ТЧХУ з німецьким  Фондом «Меркле».

 

Клініка Штафельштайн (Німеччина) надіслала ЛОО ТЧХУ комплекти медичних масок і захисних костюмів від коронавірусу на суму 48,8 тис.грн.

 

Ударно працюють районні і міські організації, зокрема Шевченківська РО м. Львова ТЧХУ (голова - Наталія Семочко), котра має гарні фінансові показники і заснувала нещодавно у соцмережі  Facebook свою  власну сторінку. Не змовкають також ані на день наші невтомні інформаційні щоденні сайти - Личаківської районної та Львівської обласної організацій ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

 

Про роботу щодо виконання проекту «Сприяння захисту і добробуту вразливих груп населення», доповідала куратор проекту Катерина Крикля, котра зазначила, що він започаткований у 2019 р. і фінансується Данським Червоним Хрестом, щоб надати необхідну психосоціальну підтримку незахищеним верствам населення.

 

Зараз на Львівщині сформована команда  волонтерів, котрі пройшли відповідне навчання і надають  психосоціальну підтримку людям у потребі у 12 населених пунктах області та м. Львові.

 

З 1 січня 2021 у Львівській області було проведено 91 захід із психосоціальної підтримки та соціальної згуртованості, 2 тренінги із психосоціальної підтримки та Першої психологічної допомоги для волонтерів, а також  навчання для фахівців Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей і молоді (ЛМЦСССДМ)  та поліції.

 

Пріоритетними напрямками роботи є підготовка як волонтерів, так і зміцнення системи турботи про них, задля якісного надання послуг вразливим категоріям населення, яке їх потребує.

 

 

 

 

 

 

Про співпрацю голів  М/РО  ТЧХУ з головами територіальних громад доповідала провідний спеціаліст ЛОО ТЧХУ Алла Саченко.

 

 

 

 

 

 

Словом, обговорення питань порядку денного пройшло в діловій та конструктивній формі. По кожному з них прийняті відповідні Постанови. Завершилося нинішнє засідання Президії Правління ЛОО ТЧХУ на приємній ноті: Уляна Михайлівна привітала з днем народження своїх співробітників: Марію Горошко, членкиню Правління НК ТЧХУ, голову Червоноградської МО ТЧХУ, і Марію Бурим, голову Франківської РО м.Львова ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

До завершення півріччя майже цілий місяць. "Ще багато можна встигнути зробити добрих справ", - сказала на прощання Уляні Михайлівні членкиня Президії ЛОО ТЧХУ Ольга Павлюк, котра має чималий досвід роботи у соціальній службі  Львова. А щоб привернути до них увагу громадськості, потрібно на її думку правильно організувати комунікаційні зв'язки з місцевими ЗМІ.

 

 

 

 

 

 

 Фото – автора

Ірина Апостолюк,

членкиня президії Львівської ОО ТЧХУ,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 333 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 13:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024