Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Червень » 19 » Свята і будні первинної організації ТЧХУ у КНП ЛОР “Львівський обласний клінічний діагностичний центр”
19:11
Свята і будні первинної організації ТЧХУ у КНП ЛОР “Львівський обласний клінічний діагностичний центр”

 

ВІТАЄМО З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

 

 

 

 

 

 

Нема праці більш шляхетної, ніж праця медичного працівника. Від рішень і дій лікаря,

від чіткості обстеження і правильності діагнозу, - залежить людське здоров'я і навіть життя.

 

 

 

 

 

 

 

 

18 червня, у переддень Дня медика, на території Діагностичного Центру грамотами і подяками Міністерства охорони здоров'я України, Львівської обласної ради, Департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації, профспілкової організації були нагороджені лікарі і медсестри - із вакцинаційної бригади та з відділень центру.

 

 

 

 

 

 

Захід розпочався молитвою і благословенням, а закінчився поетичним вітанням від юних гостей з Бісковицької громади, що на Самбірщині. Дякуємо усім, хто розділив із нами це свято!

 

 

 

 

 

 

Очолює первинну організацію Личаківської РО м. Львова ТЧХУ у медичному закладі Ярина Шкурпіта. Днями вона знайшла час й оновила свій членський квиток Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Робота у Ярини йде справно. Ось і недавно вона взялась розповсюдити в своєму осередку 90 благодійних квитків Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, КНП ЛОР “Львівський обласний клінічний діагностичний центр” – медичний заклад, заснований 1988 році, який надає консультативно-діагностичну допомогу всім мешканцям м. Львова та Львівської області, особливо мешканцям сільських районів.

 

Основне завдання центру – якісне проведення діагностики захворювань, кваліфіковане проведення диференціальної діагностики складної патології на основі комплексного та всебічного обстеження хворих із застосуванням діагностичної техніки, інструментальних та лабораторних методів.

 

 

 

 

 

 

Кількість відвідувань в ЛОКДЦ щорічно коливається в межах 150-160 тисяч, в клініко-діагностичній лабораторії кількість проведених аналізів за рік становить понад 90 тисяч, в середньому за рік фіксується понад 500 вперше виявлених хворих із злоякісними новоутвореннями, які скеровуються з заповненими онкоповідомленнями в Державний регіональний онкологічний центр.

 

 

 

 

 

 

До цього додамо, кожного року в діагностичному центрі обстежуються понад 45 тисяч мешканців сільських районів Львівської області.

 

 

 

 

Нині для їх зручності у Дігностичному Центрі створена мобільна бригада з вакцинації від коронавірусу COVID – 19.

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, у переддень Дня медичного працівника, від імені Червоного Хреста Львівщини, вітаю увесь колектив Діагностичного Центру зі святом і бажаю нових успіхів у нелегкій шляхетній праці!

 

Фото – автора та із сторінки ЛОКДЦ у соцмережі Фейсбук

Ірина Апостолюк,

членкиня президії Львівської ОО ТЧХУ,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

Переглядів: 318 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 06:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024