Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Липень » 7 » Зустріч представників Червоного Хреста із заступником секретаря РНБО Олексієм Соловйовим
21:55
Зустріч представників Червоного Хреста із заступником секретаря РНБО Олексієм Соловйовим

СПІВПРАЦІ – ДЕРЖАВНИЦЬКУ ПІДТРИМКУ

 

 

 

 

 

 

Сьогодні в РНБО відбулася важлива зустріч, яка, можливо, посприяє поверненню

ТЧХУ підтримку держави, як це практикувалося у попередні періоди тісної співпраці.

 

 

Сьогодні, 7 липня, заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексій Соловйов провів зустріч з Уповноваженою Президента України з питань волонтерської діяльності Наталією Пушкарьовою, заступником директора Європейського регіонального офісу Міжнародної Федерації Червоного Хреста і Червоного Півмісяця Ельханом Рахімовим, головою делегації Міжнародної Федерації Червоного Хреста і Червоного Півмісяця в Україні Георгієм Гігіберія і генеральним директором Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Максимом Доценком.

 

Зустріч відбулася в Апараті Ради національної безпеки і оборони України, де Ельхан Рахімов висловив слова вдячності за сприяння співпраці Товариства Червоного Хреста із органами державної влади в Україні, особливо в питаннях протидії COVID-19.

 

Сторони провели коротку дискусію щодо нинішньої ситуації з вакцинацією від гострої респіраторної хвороби COVID-19 в Україні та в цілому про успіхи спільної діяльності у питаннях реагування на пандемію COVID-19, а також обговорили можливості посилення співпраці.

 

Під час зустрічі велику увагу приділили питанню підтримки Червоного Хреста України з боку України та акцентували увагу на важливості подальшої співпраці між національними державними інституціями та Товариством Червоного Хреста України.

 

Сторони погодились, що ефективна та поглиблена співпраця Товариства Червоного Хреста України та держави під час збройного конфлікту, пандемії чи стихійних лих – є важливою складовою національної безпеки країни.

 

Особливу увагу було приділено поновленню державної підтримки патронажної служби Товариства Червоного Хреста України і ролі Червоного Хреста у системі екстреної медичної допомоги, а також у підтримці територіальних громад у рамках реформи децентралізації.

 

Після зустрічі в Рада національної безпеки і оборони України подальше обговорення з Ельханом Рахімовим та Георгієм Гігіберія відбулося в офісі Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

 

 

Фото – ТЧХУ/Фейсбук

За джерелом:

https://www.facebook.com/RedCrossUkraine/photos/a.539438762759270/3402031439833307

 

 

Переглядів: 247 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 14:42
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024