Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Липень » 8 » Олег Дуда – привітав випускників Львівської медичної академії ім.А.Крупинського з отриманням дипломів
21:55
Олег Дуда – привітав випускників Львівської медичної академії ім.А.Крупинського з отриманням дипломів

У ДОБРУ ПУТЬ

 

                 

 

У Львівській медичній академії ім. Андрея Крупинського 8 липня відбулася церемонія вручення дипломів                          випускникам за участю члена правління Львівської ОО ТЧХУ, депутата Львівської обласної ради Олега Дуди.

 

 

 

 

 

 

 

8 липня у Митрополичих садах, на Святоюрській горі випускники "Львівської медичної академії ім. Андрея Крупинського" відзначили завершення навчання та отримали дипломи про освіту.

 

 

 

 

 

 

Член правління Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, депутат Львівської обласної ради, відомий онкохірург Олег Дуда привітав молодих медпрацівників із завершенням навчання і початком професійної діяльності та подякував за роботу представникам педагогічного колективу вищого навчального комунального закладу обласної ради.

 

 

 

 

 

 

За його словами, "Львівська медична академія ім. Андрея Крупинського" має славну історію і європейське майбутнє, а випускники - розумні працьовиті медичні працівники, у час пандемії, як ніколи, дуже важливі й потрібні для країни.

 

 

 

 

 

 

"Ви обрали професію медика за покликанням. Завжди пам'ятайте про це. Медики зараз на фронті, у боротьбі з пандемією. У повсякденній роботі лікарі повинні приймати складні рішення, працювати на нічних чергуваннях, але нехай вас це не лякає. Завжди сміливо дивіться вперед, перед вами великий шлях перемог", - наголосив Олег Дуда.

 

 

 

 

 

 

 

Під час урочистостей Олег Дуда вручив Грамоти Львівської обласної ради: "за сумлінне ставлення до навчання" випускнику Олексієві Левіновському.

 

 

 

 

 

 

А "за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання молодого покоління" була вручена Грамота Львівської обласної ради проректорці з виховної роботи "Львівської медичної академії ім. Андрея Крупинського" Наталії Юристовській.

 

 

 

 

 

 

"Ви є наше майбутнє! Дуже хочу, аби усі ви залишилися працювати в Україні і реалізували себе тут. Я дуже прошу вас залишатися в білому халаті. Не кидайте цю професію і йдіть за покликанням. Ви дуже нам потрібні", - підсумував Олег Дуда.

 

Довідково:

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, у травні цього року на базі Львівської медичної академії ім. А. Крупинського відкрили Центр медичної симуляції. Це стало можливим завдяки реалізації в Україні українсько-швейцарського проєкту «Розвиток медичної освіти». 

Нова лабораторія клінічних навичок включає спеціально обладнані зали для навчання медичного персоналу первинної медичної ланки. Наявність такого центру необхідна для практичних відпрацювань сімейних лікарів, терапевтів та педіатрів, а також медсестер, які планують працювати в сімейній медицині. 

Історія академії починається з 1773 року, коли за клопотанням львівського професора, доктора медицини, першого головного лікаря Галичини Андрея Крупинського у Львові виник Медичний колегіум.

Це був перший на західноукраїнських землях середній медичний заклад. Мета створення такого колегіуму була продиктована браком в Галичині акушерок. З того часу колегіум безперервно продовжував свою роботу по підготовці і навчанню майбутніх медиків.

У 2015 році заклад отримав статус інституту, з 2019-го – академії, де студенти здобувають вищу освіту. При закладі досі функціонує фаховий коледж передвищої освіти - сюди вступають абітурієнти після закінчення 9-го класу загальноосвітньої школи, які після завершення коледжу можуть продовжити здобуття освіти у Львівській державній академії ім. А. Крупинського.

 

 

 

 

На даний час у закладі навчаються 638 студентів. Ректор академії – доктор медичних наук, професор Юрій Кривко.

 

 

Фото –  прес-служби ЛОДА та учасників урочистої церемонії

Прес - служба Львівської ОО ТЧХУ

 

Переглядів: 288 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 08:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024