Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Липень » 9 » У Києві сьогодні відбувся ХХІІ з'їзд ТЧХУ
19:44
У Києві сьогодні відбувся ХХІІ з'їзд ТЧХУ

ВІХИ ТЧХУ – ЗАТВЕРДЖЕНІ, КЕРІВНИЦТВО - ОБРАНЕ!

 

 

 

 

 

 

9 липня 2021 року, у столиці відбувся ХХІІ з‘їзд Товариства Червоного Хреста України.

 

З‘їзд – вищий керівний орган Товариства Червоного Хреста України, який уособлює Товариство в цілому. Відповідно до норми представництва, встановленої Правлінням Товариства на звітно-виборних конференціях організацій обласних та Київської міської організації Товариства, було обрано 100 делегатів, з яких на З’їзд приїхало 84.

 

 

 

 

 

 

Шляхом голосування було  обрано Президентом Товариства Червоного Хреста України Поліщука Миколу Єфремовича, котрий до З’їзду був виконуючим обов’язки Президента Товариства Червоного Хреста України.

Чотирма Віце-Президентами Товариства Червоного Хреста України обрали: Пришко Валентину, Сабо Іванну, Розенка Павла, Богдана Олександра.

 

Новими членами Ревізійної комісії Товариства Червоного Хреста України шляхом відкритого голосування було обрано: Шендрик Світлану, Лисенко Ольгу, Богдана Олександра, Корогот Тетяну та Титикала Володимира.

 

 

 

 

 

 

Також сьогодні на З‘їзді було ухвалено Звіт про діяльність Товариства Червоного Хреста України за період 2016-2020 рр.; Звіт про роботу Ревізійної комісії Товариства Червоного Хреста України та одноголосно затверджено Статегію Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Одноголосно було обрано членів Правління, які в кінці ХХІІ З‘їзду провели перше засідання, де затвердили Протокол внесення змін та доповнень до Статуту Товариства Червоного Хреста України в його новій редакції. На З‘їзді посмертно номінували найвищою нагородою Міжнародного руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця – премією Анрі Дюнана Усіченка Івана Гнатовича, який з 1986 по 2018 року був Президентом Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

Також нагородили медаллю Флоренс Найтінгель провідного фахівця Товариства Червоного Хреста України Новікову Аллу Іванівну.

 

 

 

 

 

 

У ХХІІ З‘їзді Товариства Червоного Хреста України брали участь волонтери і співробітники з різних куточків країни, представники Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Міжнародного Комітету Червоного Хреста, делегати Німецького, Данського Національних Товариств Червоного Хреста, представники Ради національної безпеки і оборони України, Міністерства охорони здоров’я України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Збройних сил України, Центру громадського здоров’я України, Уповноважена Президента України з волонтерської діяльності тощо.

 

 

Фото – прес-служби ТЧХУ

За джерелом:

https://redcross.org.ua/2021/07/%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b2%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%b3%d0%be-%d1%85%d1%80%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b0-%d1%83%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%97%d0%bd%d0%b8-7/

 

 

Переглядів: 299 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 15:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024