Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Липень » 11 » За участі Львівської ОО ТЧХУ відбувся міський ультра-трейл — Lviv Ultra-Trail 2021
21:20
За участі Львівської ОО ТЧХУ відбувся міський ультра-трейл — Lviv Ultra-Trail 2021

 

ЗМАГАННЯ - НА ВИТРИВАЛІСТЬ

 

 

 

 

 

 

Змагання з бігу стежками є унікальним: лише 20 міст в світі приймають такі змагання.

 

 

Зазначимо, що на цих змаганнях заявлена найдовша дистанція, яка прокладена вулицями і околицями Львова, і становить 70 км (дистанція була скорочена через наслідки буревію 25 червня); це перший трейл поза межами гір в Україні, який дозволяє учасникам взяти участь в UTMB World Series (серії найпрестижніших змагань).

 

В забігу, який відбувся 3 липня, взяли участь близько 300 спортсменів з різних куточків країни, в тому числі іноземці з понад 10 країн. Змагання проходили в місті і його паркових зонах.

 

 

 

 

 

 

Старт та фініш відбулися в креативному просторі !FESTrepublic. Всі спортсмени мали можливість побачити панораму міста з Високого Замку, відчути національний колорит Шевченківського гаю, насолодитись чистим повітрям Великого лісу та побачити цікаві нетуристичні куточки стародавнього міста, які здивують не лише гостей міста, а й львів’ян.

 

 

 

 

 

 

Спортсмени мали можливість пробігти одну з чотирьох дистанцій на вибір - 11 км, 23 км, 42 км і 70 км. Всі маршрути сертифіковані ITRA (Міжнародна асоціація трейлранінгу) і отримали відповідні бали.

 

 

 

 

 

 

Після завершення змагань на всіх учасників чекала реабілітація у вигляді масажу від медичного партнера заходу Центру фізичної реабілітації Innovo, крафтове пиво Pravda Beer Theatre, медалі, футболки. На переможців чекали призи від головного спонсора компанії Symphony Solutions, компаній Nutrixxion, Gorgany, Зерновита, Footbalance, тVOя лабораторія, Compex.

 

 

 

 

 

 

Медичне забезпечення заходу супроводжували: Загін Швидкого Реагування Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України «ГОРС» та волонтери Мальтійської служби допомоги.

 

 

 

 

 

 

Організатори: ГО «Львівський трейловий клуб» Lviv Trail Running Club за підтримки управління молоді спорту Львівської міської ради, громадської організації "Еволюція суспільства" та благодійного фонду "Еволюція суспільства" та під патронатом Міжнародної асоціації трейлранінгу (ITRA).

 

 

 

 

 

 

 

 

У день проведення масового забігу у Львові було проведено концерт. Ситуативно обмежували рух на кількох вулицях міста, де проходили змагання.

 

 

Фото – учасників забігів та ГОРС/Фейсбук

Прес-служба Львівської обласної організації ТЧХУ

 

Переглядів: 254 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 17:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024