Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Липень » 24 » У Львові провели урочисті заходи на честь відкриття ХХХІІ Олімпійських ігор в Токіо
10:17
У Львові провели урочисті заходи на честь відкриття ХХХІІ Олімпійських ігор в Токіо

УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ У ЛЬВОВІ

 

 

 

 

У сквері імені В’ячеслава Чорновола урочисто підняли Олімпійський прапор

та погасили поштову марку з нагоди відкриття ХХХІІ літніх Олімпійських ігор

 

 

 

 

 

 

 

23 липня у сквері імені В’ячеслава Чорновола відбулося урочисте підняття Олімпійського прапора в честь відкриття ХХІІІ Олімпійських ігор у столиці Японії – Токіо.

 

 

 

 

 

 

З нагоди такої події заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко та начальник управління молоді і спорту Роман Хім’як взяли участь у святкових заходах.

 

 

 

 

 

 

Також представники обласної та місцевої влади, голова відділення Національного Олімпійського комітету України у Львівській області Юрій Турянський та директор Львівської дирекції Укрпошти Євгеній Савчук погасили поштову марку, присвячену відкриттю Олімпійських ігор.

 

 

 

 

 

 

 

«Для обласної адміністрації важливо, щоб Львівщина була максимально здоровою і тілом, і духом. Шановні спортсмени! Ви вже найкращі! Адже ви представлятимете Львівщину, Україну на міжнародній арені. Ми бажаємо вам повернутися з Олімпійських ігор з високими нагородами. Бажаємо вам бути сміливими, відважними і обов’язково перемагати!», - сказав у своєму вітальному слові Іван Собко.

 

Український та Олімпійський прапори підняли олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики, дворазовий чемпіон світу Богдан Макуц та срібна призерка трьох чемпіонатів світу зі стрільби з лука Катерина Палеха.

 

На Олімпійські іграх в Токіо України вибороли 158 ліцензій і виступлять у 25 видах спорту в 30 дисциплінах.

 

 

 

 

 

 

До складу національної збірної увійшли вісім спортсменів з Львівщини: Вероніка Марченко (стрільба з лука), Олена Старікова (велосипедний спорт), Христина Погранична (художня гімнастика), Станіслав Горун (карате), Павло Коростильов (кульова стрільба), Оксана Лівач, Алла Черкасова, Тетяна Кіт – вільна боротьба.

 

Довідково:

 

У березні 2020 р. Міжнародний Олімпійський комітет прийняв рішення про перенесення Олімпійських ігор на наступний рік у зв’язку із пандемією коронавірусу у світі. Тож Ігри ХХХІІ Олімпіади-2020 проходитимуть у Токіо з 23 липня по 8 серпня цього року.

На Іграх дебютуватимуть представники п’яти нових видів спорту: карате, серфінг, баскетбол 3×3, скелелазіння і скейтбординг. За 339 комплектів медалей змагатимуться 12 500 спортсменів, більше ніж з 200 країн світу.

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news?id=60741

 

 

 

Переглядів: 247 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 11:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024