Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Липень » 29 » Земля почала рости на очах: користувачів мережі шокував унікальний природний феномен в Індії (ВІДЕО)
09:01
Земля почала рости на очах: користувачів мережі шокував унікальний природний феномен в Індії (ВІДЕО)

В ІНДІЇ  ПОЧАЛА  ПІДНІМАТИСЯ... ЗЕМЛЯ

 

 

 

 

 

 

На відео видно, як земля з - під води, без видимих причин, -  раптово починає підніматися, залишаючи оточуючих у шоці.

 

 

Відео швидко стало вірусним. На ньому зафіксовано, як у штаті Хар'яна, що  на півночі Індії, місцеві жителі стали очевидцями унікального природного феномену - земля почала виринати і рости прямо з-під води.

 

Відео на Facebook розмістила Джагат Вані. Воно швидко стало вірусним і набрало 5,7 мільйона переглядів, передає The Indian Express.

 

 

 

 

 

 

На відео чітко видно, як земля з-під води раптово починає підніматися, залишаючи оточуючих в шоці. Чути, як людина, що записує відео, просить очевидців відступити, бо це може бути небезпечно для їхнього життя.

"Це щось нове. Це чудово! Земля піднімається сама собою. Ми поняття не маємо, що відбувається", - чутно, як кажуть люди на відео.

 

Що спровокувало такий унікальний феномен - поки невідомо. Але користувачі мережі почали давати свої пояснення і теорії. За словами одних, земля могла піднятися через тектонічну активність, інші говорили, що це сталося через метан.

 

"Це сталося через тектонічну активність. Залишатися тут дуже небезпечно. Можливо, сталася якась вулканічна активність", - написав один користувач, в той час, як інший прокоментував: "Не зовсім через тектонічну активність. Метан, що застряг в землі, вивільняється, змушуючи вологий шар утворювати міхур, ось що, здається, відбувається на цьому відео".

 

Довідково:

 

Своє слово ще не сказали науковці. Хто правий з коментаторів, а хто – ні, покажуть дослідження і, звичайно, час. Подія, без сумніву, буде мати продовження. Якщо не тепер, то у майбутньому.

 

 

Колаж - Тhe Indian Express

За джерелом:

https://www.unian.ua/pogoda/news/zemlya-pochala-rosti-na-ochah-koristuvachiv-merezhi-shokuvav-unikalniy-prirodniy-fenomen-v-indiji-video-sinoptik-11491147.html?fbclid=IwAR14SL6O3nZmEhY_jxGRTawmpGUyc_53R5eKV6yjP5ykGrQ3DZ-fX-pKI3U

 

 

 

Переглядів: 281 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 03:33
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024