Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Липень » 31 » В ООН попереджають, що мільйони людей опинялися перед загрозою голоду
21:47
В ООН попереджають, що мільйони людей опинялися перед загрозою голоду

 

ПОПЕРЕДЖЕННЯ, ЯКЕ НІХТО НЕ ЧУЄ

 

 

 

 

 

 

ООН попереджає, що в наступні три місяці голод посилиться

в 23 глобальних гарячих точках з найвищим попередженням про "катастрофу".

 

 

 

Про це інформує УНН з посиланням на АР.

 

Ситуація в районі Ефіопії Тиграї, на півдні Мадагаскару, Ємені, Південному Судані та північній Нігерії викликає занепокоєння.

 

Деталі

 

Продовольча і сільськогосподарська організація і Всесвітня продовольча програма ООН заявили в новому звіті про "гарячі точки голоду" в період з серпня по листопад, через "гостру відсутність продовольчої безпеки, ймовірно, ще більше посилиться".

 

В своєму звіті організації, поставили Ефіопію на перше місце в списку, заявивши, що число людей, яким загрожує голод і смерть, як очікується, виросте до 401 тисячі - це найвищий показник з часів голоду 2011 року в Сомалі - якщо гуманітарна допомога не буде надана швидко.

 

На півдні Мадагаскару, який постраждав від найбільшої засухи за останні 40 років, шкідників, що вражають основні сільськогосподарські культури, і зростання цін на продукти харчування - очікується, що до вересня 14 тисяч людей зіткнуться з "катастрофічною" гострою відсутністю продовольчої безпеки. Очікується, що до кінця року це число зросте вдвічі, і 28 тисяч людей потребуватимуть термінової допомоги, заявили обидва агентства.

 

У травневому звіті 16 організацій, включаючи ФАО і ВПП, заявили, що принаймні 155 мільйонів людей зіткнулися з гострим голодом в 2020 році, в тому числі 133 тисячі осіб, що потребують термінової їжі, щоб запобігти масовій смерть від голоду, що на 20 мільйонів більше, ніж в 2019 році.

 

"Гострий голод збільшується не тільки за масштабами, але і за ступенем тяжкості, - йдеться в звіті. - В цілому, понад 41 мільйон людей у ​​всьому світі в даний час піддаються ризику опинитися в умовах голоду або схожих на голод, якщо вони не отримають негайну допомогу, яка рятує життя і дає засоби для існування".

 

У дев'яти інших країнах також є велика кількість людей, що зіткнулися з "критичною відсутністю продовольчої безпеки" в поєднанні з факторами голоду - Афганістан, Буркіна-Фасо, Центральноафриканська Республіка, Колумбія, Конго, Гаїті, Гондурас, Судан і Сирія, йдеться в доповіді.

 

Продовольча і сільськогосподарська організація і Всесвітня продовольча програма ООН закликали до термінових гуманітарних дій для порятунку життів в 23 гарячих точках, заявивши, що допомога особливо важлива в п'яти місцях з найбільшою небезпекою для запобігання голоду і смерті.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/1938450-v-oon-poperedzhayut-scho-milyoni-lyudey-opinyatsya-pered-zagrozoyu-golodu-bez-masovoyi-dopomogi

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рік пандемії погіршив ситуацію з голодом у світі - ООН

 

Переглядів: 283 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 23:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024