Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Серпень » 26 » 25 серпня відбулось відзначення II річниці заснування Жіночої Ділової Палати України
14:17
25 серпня відбулось відзначення II річниці заснування Жіночої Ділової Палати України

 

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДРУГОЇ РІЧНИЦІ ЗАСНУВАННЯ

 

 

 

 

 

 

Представниць жіночого бізнесу привітав голова Львівської ОДА Максим Козицький.

 

 

 

 

 

 

 

«Якщо брати статистику, то не лише в Україні, а й у Європі, на жаль, жінки досі отримують на понад 20 % менше заробітної плати, аніж чоловіки, також жінки менше представлені у різних сферах діяльності, до прикладу таких, як політика. І сьогодні ваша організація об’єднує активних жінок з усієї України, залучаючи їх до важливих ініціатив. Дякую за вашу роботу, бажаю надалі не збавляти темпів, як у бізнесі, так і в інших проектах»,- зазначив очільник Львівської області і вручив керівнику Палати Наталії Карпенчук - Конопацькій подяку від ЛОДА.

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, жіночу Ділову Палату створили у 2019 році зусиллями Львівської торгово-промислової палати. Сьогодні ж це активна професійна мережа, яка налічує понад три сотні жінок-лідерок з усієї України, має 5 представництв у нашій країні та одне у Туреччині.

 

На базі Жіночої Ділової Палати України працює 15 активних галузевих комітетів. До слова, сьогодні в межах урочистостей анонсували ще один – комітет дівочого лідерства та підприємництва.

 

 

 

 

 

 

За два роки діяльності Жіноча Ділова Палата організувала понад дві сотні подій, з них вперше в Україні – Жіночий Економічний Форум та 80 онлайн зустрічей для розширення компетенцій.

 

Ця організація має сотню великих партнерів в Україні та за кордоном (Туреччина, США, Польща). Підписано 18 чинних Меморандумів, один з яких – з Львівською ОДА.

 

Діяльність Палати спрямована на розвиток жіночих ділових ініціатив та підприємництва, самореалізації жінок, посилення їх ролі та впливу на економічну політичну і соціальну складові життя суспільства, формування ділових зв’язків жінок - підприємниць Львівської області та України з представницями бізнесу різних регіонів та країн світу

 

 

 

 

 

 

Учасницею урочистостей була також Ірина Сенюта, членкиня президії Личаківської РО м. Львова ТЧХУ, завідувач кафедри медичного права ЛНМУ імені Данила Галицького, доктор юридичних наук. Ірина Ярославівна є також активною членкинею Жіночої Ділової Палати України. У себе на сторінці у соцмережі Facebook вона розмістила теплий відгук про ці урочистості, в якому подякувала організаторам за їх  старання і висловила надію, що цей рух буде ширитися і зростати й надалі, бо прийшов час заявити жінкам на повний голос про свої права й справжні таланти в усіх галузях сучасного життя.

 

Фото І.Сенюти/Facebook, прес-служби ЛОДА та учасниць урочистостей

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

Переглядів: 264 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 03:16
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024