Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Вересень » 2 » Вже третій тиждень поспіль у вихідні від ковіду вакцинуватимуть в «Епіцентрі»
20:35
Вже третій тиждень поспіль у вихідні від ковіду вакцинуватимуть в «Епіцентрі»

 

ТУРБОТА ПРО ЗДОРОВ'Я - КЛІЄНТІВ

 

 

 

 

 

 

 

«Епіцентр-К», як соціально відповідальна компанія, не могла залишитися осторонь епідситуації. Вже два тижні поспіль у  вихідні (21-22 серпня та 28-29 серпня) у приміщенні торгового центру за адресою вул. Б. Хмельницького, 188а, у Львові, функціонує центр вакцинації.

 

Цими вихідними, 04-05 вересня, центр також працюватиме. Про це повідомив юрисконсульт торгової мережі «Епіцентр-К» Олег Бонк.

 

«Приміщення для вакцинації облаштували на одному із входів до торгового центру. Таким чином забезпечили відвідувачів місцем з високою прохідністю, щоб залучити до вакцинації додаткових клієнтів «Епіцентру». Центр вакцинації обладнали інформаційними матеріалами. Адміністратор торгового залу періодично за допомогою засобів гучного зв’язку у дні, коли проводиться вакцинація, здійснює оголошення щодо  можливості отримання щеплення.

Центр вакцинації облаштований на належному рівні, що неодноразово відзначали особи, які вакцинувалися, і медичні працівники – члени вакцинальних бригад», - розповів представник торгової мережі.

 

«У «Епіцентрі» проводять активну роботу щодо популяризації, необхідності та соціальної значущості вакцинації. Напередодні облаштування центру вакцинації ми провакцинували членів нашого колективу, щоби разом з дотриманням інших протиепідемічних заходів мати можливість максимально убезпечити як своїх працівників, так і відвідувачів, які до нас завітають, оскільки працюємо у сфері торгівлі, що передбачає прийом клієнтів», - зазначив Олег Бонк.

 

Представник «Епіцентру» також закликав інших суб’єктів господарювання Львова підтримувати такі ініціативи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

 

Зазначимо, загалом у центрі вакцинації в «Епіцентрі» щеплення отримали 346 осіб. Цього тижня центр вакцинації працюватиме у вихідні, 04-05 вересня, з 10 до 15 год (вакцини – CoronaVac та AstraZeneca).

 

Графік роботи усіх центрів вакцинації Львівщини цього тижня можна знайти за посиланням.

 

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news?id=61659

 

 

Переглядів: 261 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 20:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024