Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Вересень » 18 » На Львівщині вперше відбудеться Форум для фахівців із соціальної роботи
18:43
На Львівщині вперше відбудеться Форум для фахівців із соціальної роботи

ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ І СОЦІАЛЬНА РОБОТА

 

 

 

 

 

 

У середу, 22 вересня, відбудеться Форум для фахівців із соціальної роботи (ФСР).

 

 

Організатором є Українська Освітня Платформа (БО «Львівська освітня фундація»). Форум організовується за фінансової підтримки Львівської обласної ради та департаменту соціального захисту населення Львівської  облдержадміністрації. 

 

Тема Форуму - «Роль ФСР в громаді в умовах реформи децентралізації».

Мета заходу - підвищити інтерес до ролі ФСР в громаді - кваліфікованого спеціаліста, що супроводжує та скеровує на шляху подолання труднощів людину чи сім’ю, яка опинилася у складних життєвих обставинах.

 

Професія фахівця із соціальної роботи в Україні лише починає свій розвиток, тому представники та представниці цього фаху часто стикаються із великою кількістю викликів. Важливість ролі фахівця ще не є достатньо оціненою в нас водночас добробут та безпека дітей в громаді часто залежить від їхнього рівня підготовки, освіти та досвіду роботи.

За даними Міністерства соціальної політики України у Львівській області працюють близько 180 фахівців із соціальної роботи. Загалом в Україні нараховується понад 3000 таких фахівців.

 

Форум фахівців соцроботи стане унікальним майданчиком об’єднання фахівців із соціальної роботи з усієї області, а також платформою для обговорення і знаходження нових шляхів та рішень у галузі соціальної роботи.

Цей Форум - це перший масштабний захід на Львівщині, чітко орієнтований на фахівців соціальної роботи, а це своєю чергою дозволяє зосередити на Форумі найкращих експертів галузі та відкрити нові виклики й ідеї у процесі спільної роботи.

Захід відбуватиметься за адресою: Центр ім. М.А. Шептицького УКУ, вул. Стрийська, 29a, м. Львів, з 9:00 до 18:00.

Партнери Форуму: Львівський обласний центр соціальних служб і Кафедра педагогіки та соціальної роботи Факультету наук про здоров'я Українського Католицького Університету.

 

Контактна особа та координатор заходу: Іванна Рудакевич, координаторка проєктів та програм Української Освітньої Платформи; +38 093 96 54 190; lef.rudakevych@gmail.com.

 

Інформаційна довідка:

 

Діяльність Української освітньої програми (БО «Львівська освітня фундація») розпочалася у 2000 році з початком будівництва Громадської бібліотеки імені Василя Петраха у смт Добротвір, яку було відкрито у 2003 році.

У 2010 році утворився невеликий львівський офіс, який у той час налічував лише три працівники. В наступні майже 11 років було започатковано майже пів сотні власних соціальних інновацій та надано підтримку у впровадженні соціальних інновацій в громадах.

Мета організації - об’єднувати, навчати, підтримувати, пропрацьовувати та поширювати успішні технології соціальних трансформацій, творити майданчик для обміну досвідами, мережування та взаємопідтримки. А також - навчати та об’єднувати локальних лідерів змін з різних сфер та галузей: молодь, священнослужителі та активні миряни, громадські організації, ініціативні групи, волонтерські спільноти, органи місцевого самоврядування, соціальні служби, фахівці соціальної роботи, Служби у справах дітей.

Партнерські організації УОП працюють в усіх областях, окрім окупованих територій.

Більше інформації на сторінці: https://www.facebook.com/ukredplatform

 

 

Фото – ілюстративне

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news?id=62117

 

Переглядів: 218 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 21:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024