Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Вересень » 19 » Львівська обласна організація ТЧХУ – учасник семінару у м. Миколаєві
19:42
Львівська обласна організація ТЧХУ – учасник семінару у м. Миколаєві

 

ОБМІН ДОСВІДОМ

 

 

 

 

 

 

 

17-18 вересня у м. Миколаєві відбувся семінар для організацій ТЧХУ з обміну досвідом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обмін досвідом завжди несе позитивний заряд. Особливо тоді, коли Товариство шукає нові шляхи свого розвитку. Позитивний досвід ретельно збирають, аналізують й узагальнюють  у ТЧХУ дуже уважно. Своєрідним підсумком цієї роботи став цей семінар, на якому кожен учасник мав можливість виступити і розповісти про свої позитивні результати.

 

 

 

 

 

 

Учасники семінару були поділені на групи. Кожна з них мала опрацювати відповідну тему.  Голова Львівської ОО ТЧХУ Уляна Стельмах ввійшла в групу, в якій розглядалося питання роботи патронажної служби Червоного Хреста. Принагідно Уляна Михайлівна розповіла і про ті позитивні паростки, які є в підвідомчій їй організації.

 

 

 

 

 

 

У свою чергу велике враження справив на присутніх виступ Тамари Мазуренко, голови Дніпровської РО м. Києва ТЧХУ, котра розповіла про те, як тісно її організація працює з райдержадміністрацією свого району, які гранти вона з волонтерами отримала, і як організовує психосоціальну підтримку сімей військовослужбовців та інших незахищених категорій населення.

 

 

 

 

 

 

Зазначимо, що інші виступи були не менш змістовними. Особливо цікаво було послухати господаря й організатора семінару, голову Миколаївської ОО ТЧХУ Андрія Скорохода.

 

 

 

 

 

 

Такі ж змістовні виступи були й у решти учасників обміну досвідом, зокрема у  голови Подільської РО м. Києва ТЧХУ  Альони Гребенчукової, котра ввійшла нещодавно у топ-100 кращих громадських організацій м. Києва.

 

 

 

 

 

 

 

Учасники семінару були дуже активними, відкритими до дискусій і як результат, отримали можливість ознайомитись з методикою створення медико-соціальних центрів, організацією співпраці з ВНЗ з тематики і тренінгів з першої допомоги, як обов’язкового напрямку у навчанні студентів, а також поділитися своїми планами на майбутнє.

 

 

 

 

 

 

Дуже тепло та відкрито зустріли учасників семінару Andrii Skorokhod та його колектив Миколаївської обласної та міської організацій Товариства Червоного Хреста України. Вони посприяли тому, щоб відбулася екскурсія на теплоході, щоб гості оглянули історичні місця Миколаєва, зробили знімки на пам՚ять.

 

 

 

 

 

 

Словом, всі учасники семінару повернулися додому з палким бажанням втілення всіх планів та нових ідей - в життя. Інакше і бути не може: червонохрестівці, як відомо, роблять разом зі своїми соратниками - цей світ кращим!

 

 

 

 

 

 

Фото – Уляни Стельмах та учасників семінару

Прес-служба Львівської обласної організації ТЧХУ

Переглядів: 255 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 22:42
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024