Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Вересень » 27 » Вісті з первинного осередку Червоного Хреста КНП ЛОР Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім.Ю.Липи (ВІДЕО)
20:48
Вісті з первинного осередку Червоного Хреста КНП ЛОР Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім.Ю.Липи (ВІДЕО)

 

ІНФОРМАЦІЙНА РОБОТА - ДІЄВИЙ ЗАХИСТ ВІД КОВІДУ

 

 

 

 

 

 

 

До лікарень хворі на ковід потрапляють, переважно, не вакцинованими. Чому?

Бо вони не вірять, що ця інфекційна недуга - вкрай небезпечна і важко виліковна.

 

 

Силу інформаційно - профілактичної роботи давно належно оцінили у первинному осередку Червоного Хреста КНП ЛОР Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи. Адже той, хто поінформований -  врятований.

 

І це тим більше актуально, тому що очікується нова хвиля захворювань. Щоб запобігти їй, з 23 вересня 2021 року на всій території країни Урядом України встановлено “жовтий” рівень епідемічної небезпеки і слово пропагандиста знову набуває попередньої ваги.

 

Сьогодні, 27 вересня, в осередок Червоного Хреста госпіталю привезли свіжу партію буклетів і плакатів, випущених недавно НК ТЧХУ, які присвячені профілактиці цієї важкої інфекційної хвороби. Завтра їх передадуть у поліклініку, вивісять у найбільш людних місцях, роздадуть людям під час консультацій.

 

Первинний осередок Червоного Хреста госпіталю має навики у цій роботі. Його вже багато років поспіль очолює медичний статистик Ірина Дмитрівна Назарко (на фото – вверху). 

 

 

 

 

 

 

Ірина Дмитрівна ретельно веде документообіг, організовує різні акції, бере участь всім своїм осередком у розповсюдженні благодійних квитків Червоного Хреста та у проведенні Всеукраїнських місячників ТЧХУ, щоб допомогти матеріально у таку лиху годину знедоленим, число котрих має тенденцію до зростання.

 

 

 

 

 

 

КНП ЛОР Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи є головним медичним закладом у Львівській області, що надає кваліфіковану, спеціалізовану, стаціонарну та поліклінічну лікувально-профілактичну допомогу ветеранам війни та особам, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

 

Госпіталь організовує та забезпечує надання високоспеціалізованої стаціонарної та лікарсько - консультативної медичної допомоги, здійснює функції організаційно - методичного центру медичного обслуговування ветеранів війни та учасників збройного конфлікту на сході України, що проживають у Західній Україні.

 

На самому початку пандемії у госпіталі відкрито окреме відділення, де лікують хворих на ковід. У квітні телекомпанія «Перший західний» підготувала з нього репортаж, щоб показати як ідуть справи з поверненням знову до здоров՚я тих, хто мав необережність захворіти на COVID-19.

 

І ось вже глибока осінь. А хвороба не зникає. На сьогодні у госпіталі лікуються 213 хворих, тож актуальність репортажу, на жаль, зовсім не втрачена. Тому доречно напередодні осінньої хвилі захворювань пригадати собі ті незабутні весняні дні боротьби з коронавірусом.

 

 

 

Недавно у поліклініці госпіталю організували пункт вакцинації від COVID-19.  Плакати МОЗ, Червоного Хреста України, - закликають зробити щеплення всіх охочих. Адже на сьогодні хворих, що лікуються у стаціонарах 1581 осіб, з них: вакцинованих 36 (в т. ч. двома дозами - 19). Лікування вакцинованих проходить значно легше, ніж не вакцинованих. Ці дані, що наведені вище, офіційні. Їх оприлюднив сьогодні на своєму сайті Департамент охорони здоров՚я Львівської ОДА.

 

 

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ,

членкиня Львівської обласної організації Національної Спілки Журналістів України.

Переглядів: 303 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 07:20
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024