Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Жовтень » 5 » День «Зробіть що-небудь приємне»
20:45
День «Зробіть що-небудь приємне»

 

СВЯТО ПРИЄМНИХ НЕСПОДІВАНОК

 

 

 

 

 

 

 

5 жовтня проводиться День, щоб зробити що-небудь хороше. Ці жовтневі

заходи у першій декаді місяця мають традиційний щорічний характер.

 

 

Зустрічайте дуже цікаве свято! Щорічно 5 жовтня відзначають - День «Зробіть що-небудь приємне» (Do Something Nice Day). Звичайно ж, цей день призначений для того, щоб зробити що-небудь хороше і приємне іншим.

 

Якщо ви проводите час, в основному, думаючи тільки про себе, то сьогодні саме той день, коли потрібно бути самовідданим і подумати про інших. Відзначити цей день може абсолютно будь-який бажаючий, який хоче зробити приємне для близьких і рідних людей.

 

Причому, робити це необхідно обов'язково від чистого серця. Погодьтеся, в сучасному світі стільки існує різних проблем і турбот, що впоратися з ними, а також отримати заряд позитивної енергії, якраз допоможуть невеликі, але приємні вчинки. Ніхто не буде сперечатися з тим, що дуже душевно бачити радісний блиск в очах близьких людей.

 

Сьогодні, в суєті робочих буднів буває складно по-справжньому розслабитися і насолодитися гармонією. Наші думки постійно переносять нас до складнощів на роботі, до господарських проблем, до розбіжностей з друзями або родиною і так далі.

 

Приємні несподіванки завжди здатні порадувати людину. У більшості випадків задоволення від них отримують не тільки ті, хто радіє і кому зробили - добре, а й ті, хто безпосередньо робить це. Подумайте про це!

 

В цей день, у всіх з'являється чудова можливість проявити увагу і влаштувати приємну несподіванку близькій людині, а можливо і зовсім незнайомій. Сьогодні важливо, ретельно продумати деталі і врахувати всі непередбачені обставини. Чим більше відомо про смаки та вподобання людини, тим легше буде визначитися з вибором. І головне - не забувайте, що ваш вчинок повинен бути обов'язково приємним!

 

«День, щоб зробити що-небудь хороше», повинен закласти основу доброти і уваги, яка збережеться ще довго після того, як цей день пройде. До речі, помічено і доведено, що чим більше ти робиш добрих і хороших справ, тим більше повертається до тебе. Успіхів!

 

Кілька ідей, як відзначити це незвичайне свято:

  • почастуєте кого-небудь кавою;
  • зробіть кому-небудь комплімент;
  • просто, знайдіть час, щоб кого-небудь вислухати (для багатьох людей - це дуже актуально);
  • купить кому-небудь квіти, ну просто так, від душі;
  • просто посміхніться комусь;
  • запитаєте кого-небудь, чи потрібна йому допомога;
  • притримайте двері для кого-небудь;
  • і т.д., і т.п.

 

Це свято - відмінне нагадування про те, що добрі справи роблять світ кращим, а також можуть допомогти Вам краще справлятися з власними проблемами. Так що - святкуйте разом з нами!

 

Фото – ілюстративне

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/october/05/do-something-nice-day

 

Переглядів: 282 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 15:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024