Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Жовтень » 19 » Тілль Майєр і Баденський Червоний Хрест (Німеччина) – благодійники Львівської ОО ТЧХУ (ВІДЕО)
21:54
Тілль Майєр і Баденський Червоний Хрест (Німеччина) – благодійники Львівської ОО ТЧХУ (ВІДЕО)

 

ПЛЕЧЕ ДОПОМОГИ НАДІЙНИХ ДРУЗІВ ІЗ НІМЕЧЧИНИ

 

 

 

 

 

 

З черговим візитом до Львівської  обласної  організації ТЧХУ прибув шанований благодійник

з Німеччини, фотожурналіст, член Президії осередку Червоного Хреста у м. Ліхтенфельц Тілль Майєр.

       

 

 

 

 

 

 

Людина знатна у Львівській організації Червоного Хреста та серед її підопічних - одиноких, хворих ,інвалідів ,малозабезпечених наших краян, котрі так чекають на  життєво необхідні ліки, продукти харчування,  які одержують щомісячно,  завдячуючи організованому фотожурналістом Тіллем Майєром збору  пожертв від мешканців  Німеччини.

 

Завдячуючи співпраці Баденського Червоного Хреста Німеччини, Тілля Майєра та Львівської ОО ТЧХУ впродовж 25 років продовжує  працювати  медико -соціальний центр обласної організації, 5 медсестер Червоного Хреста надають  щоденно  медико - соціальні послуги  для 30 самотніх людей похилого віку, лежачих хворих та обмежених в пересуванні підопічних.  

 

 

 

 

 

 

Тілль Майєр  з 2007 року почав відвідувати Львів та відгукнувся на добрі справи Червоного Хреста Львова. У себе на батьківщині Тілль організував акцію читачів "Допомагати іншим приносити задоволення". 

 

 

 

 

 

 

З 2011 року, завдячуючи своїй професійній діяльності, Тілль започаткував Програму "Медикаменти та продукти для малозабезпечених людей Львова".

 

Тілль, як відданий член Червоного Хреста Німеччини, як високоосвічена людина, пропагує принципи червонохресного руху у світі. Із завданнями, як делегат Міжнародного та Німецького Червоного Хреста, побував на Балканах, у Туреччині, Шрі-Ланці, Ірані та Іраці.

 

 

 

 

 

 

Як вільний журналіст і фотограф, пише та фотографує для багатьох газет і журналів. Видав книгу про підопічних  МСЦ ЛОО ТЧХУ, - колишніх в՚язнів фашистських концтаборів і Гетто "Червоний трикутник – тяжке життя" та разом з однодумцями випустив фільм "Зима у Львові", які презентував у Німеччині та у Львові. Зібрані кошти надійшли для програми "Медикаменти та продукти для малозабезпечених".

     

 

 

 

 

Тілль близько 15 разів  відвідав зону ООС/АТО на сході України. Видав  книгу "Донбас" ,  яку презентував у Німеччині канцлеру Ангелі Меркель, а нещодавно повернувся із зони бойових дій, де робив фоторепортажі про жінок України, котрі захищають свою Батьківщину .

 

У Львові відвідав підопічних Червоного Хреста, побував у їх домівках, поспілкувався з ними. На жаль, всіх відвідати не зміг, поспівчував їх самотності, послухав як люди цінують допомогу безкоштовними ліками, яку надає Баденський Червоний Хрест з його допомогою у зібранні пожертв на придбання ліків та пообіцяв надалі, по мірі можливості, надавати їм посильну підтримку.

      

 

 

 

 

 

В медико-соціальному центрі 17 жовтня пройшла зустріч працівників МСЦ  та керівництва обласної організації Червоного Хреста Львівщини. Від імені Президії Правління голова Товариства Червоного Хреста Львівщини  Уляна Стельмах вручила Тіллю Майєру Подяку за його чуйність і доброту, яку він багато років  проявляє до людей, котрі потребують уваги суспільства .

 

Окрім подяки обласної організації ТЧХУ, Тіллю передали листи підопічних для нього особисто та Баденського Червоного Хреста, які надсилають у Товариство вдячні за допомогу люди.

     

Львівська ОО ТЧХУ щиро дякує всім, хто долучається  до акцій милосердя і хай сторицею віддається добро, зроблене для людей у потребі!

      

Фото – Ірини Апостолюк, Ніни Добренької        

Прес - центр Львівської обласної організації ТЧХУ

Переглядів: 348 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 21:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024