Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Жовтень » 22 » Міжнародний день захисту чоловічої нервової системи від насильницьких дій зі сторони жінки
22:59
Міжнародний день захисту чоловічої нервової системи від насильницьких дій зі сторони жінки

 

НЕОФІЦІЙНЕ СВЯТО ЧОЛОВІКІВ

 

 

 

 

 

 

22 жовтня - неофіційне свято відзначає чоловіча частина планети – Міжнародний

день захисту чоловічої нервової системи від насильницьких дій із боку жінки.

 

 

 

Засновники цього заходу невідомі, так само як і причини та цілі. Жінки, жартуючи, стверджують, що це самі чоловіки знайшли привід для святкування, вкрай втомившись від жіночих «моралей» на тему розкиданих шкарпеток, немитого посуду, частих поїздок на рибалку та маленької зарплатні. 

 

Як демонструє статистика, кожен четвертий чоловік страждає від насильства. Мета цієї ініціативи – звернути увагу суспільства на те, що ця проблема існує, і не тільки жінки можуть стати жертвами.

 

До проявів насильства засновники події відносять: дії, які підривають самооцінку та самоповагу, постійну критику, обмеження свободи, пригнічення, залякування, погрози про фізичну розправу або про заподіяння фізичної шкоди собі, сексуальний шантаж, погрози забрати дітей чи розлучитися.

 

Довідково

 

Свято тому і є неофіційним, що жоден уряд ні однієї країни світу його не визнав. І не відомо чи коли – небудь визнає. Хоча проблема є, але, звісно, у незрівнянно меншій мірі, ніж, скажімо, домашнє насильство чоловіків над жінками, про що говорить статистика, а уряди змушені вживати відповідних заходів. У свою чергу, Червоний Хрест, громадськість, Церква, - намагаються викорінити це явище різними виховними методами впливу на чоловіків - дебоширів. І треба сподіватися, що настане такий час, коли це ганебне явище зникне з нашого життя назовсім.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом: 

https://daytoday.com.ua/podiya/mizhnarodnyy-den-zakhystu-cholovichoi-nervovoi-systemy-vid-nasylnytskykh-diy-zi-storony-zhinky/

 

Переглядів: 272 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 10:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024