Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Жовтень » 27 » Перше місто в Україні повністю зупинило громадський транспорт
20:28
Перше місто в Україні повністю зупинило громадський транспорт

 

ВИНЯТКОВІ ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ

 

 

 

 

 

 

 

На період дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки

 пасажирські перевезення містом будуть заборонені

 

В Енергодарі Запорізької області з 25 жовтня повністю зупинили роботу громадського транспорту. Обмеження триватимуть на період «червоної» зони адаптивного карантину, йдеться на сайті міської ради Енергодара.

Повідомляється, що міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила ввести на місцевому рівні рішення регіональної комісії про зупинку автомобільних і залізничних пасажирських перевезень.

«Згідно з рішенням міської комісії, починаючи з 25 жовтня, на період дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки пасажирські перевезення містом будуть заборонені», – йдеться в повідомленні.

Підприємствам Енергодара, які використовують автобуси для розвезення співробітників, рекомендується розробити графіки та маршрути таким чином, щоб мінімізувати контакт працівників з іншими городянами.

Також управлінню комунальної власності спільно з перевізниками доручили вжити заходів щодо вакцинації водіїв маршрутних автобусів. Крім того, буде опрацьовано питання про можливість введення додаткових обмежень після виходу з «червоної зони» і відновлення перевезень.

За вихідні в Енергодарі підтверджено 302 нових випадки Covid-19. З них 58 – діти, двоє – медпрацівники, повідомляють на сайті міської ради. Станом на 25 жовтня 2021 року в Енергодарі лікуються 1 272 мешканці з активною формою Covid-19. З них 1 242 перебувають на амбулаторному лікуванні, 30 – госпіталізовані.

 

Такі карантинні заходи в останнє вживалися з 14 квітня 2021 року. У місті працювали лише автобуси, що перевозили працівників Запорізької атомної електростанції.

Напередодні Запорізька область ввела обмеження на внутрішні перевезення. Щоб скористатися автобусом або поїздом, жителям Запорізької області знадобиться один з документів:

-негативний ПЛР-тест;
-негативний експрес-тест на антиген;
-сертифікат вакцинації;
-довідка про одужання від коронавірусу.

Нагадаємо, у Запоріжжі через ускладнення епідемічної ситуації з понеділка встановлено «червоний» рівень епіднебезпеки, через це у місті впроваджуються додаткові обмежувальні карантинні заходи.

Сьогодні стало відомо, що після переходу Києва в «червону» зону карантину вакциновані від Covid-19 зможуть користуватися громадським транспортом. Що стосується не вакцинованих, то питання ще вирішується.

Із 19 жовтня мешканці «червоних» зон штурмують центри вакцинації.

 

 

фото: Енергодар.City

За джерелом:

https://glavcom.ua/country/incidents/pershe-misto-v-ukrajini-povnistyu-zupinilo-gromadskiy-transport--793718.html

 

 

Переглядів: 289 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 06:38
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024