Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Листопад » 7 » Нову партію вакцини "Comirnaty" доставили на Львівщину
19:12
Нову партію вакцини "Comirnaty" доставили на Львівщину

ПОСТАВКИ – СТАБІЛІЗУВАЛИСЯ

 

 

 

 

 

 

В Львівську область прибула чергова партія вакцини "Comirnaty", у кількості 72 540 доз. Йдеться про мРНК - вакцину, розроблену німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer.

 

Після введення вакцина потрапляє в клітини та вчить імунну систему розпізнавати білок, до якого потрібно виробляти антитіла. Таким чином, організм створює захист в разі зустрічі зі справжнім вірусом. 

 

Про це повідомили у департаменті охорони здоров'я Львівської ОДА. 

 

"Не варто нехтувати здоров’ям та відкладати цю справу, у вірусу не має вагань. Хіба недостатньо переваг записали на свій бік вакцини, хіба не достатньо досвіду вакцинації у містах, де провакциновано більше ніж 70% населення, хіба не достатньо аргументу, що вони рятують життя! Легковажність та безвідповідальність довели ситуацію, де ми є зараз. Захист від щеплення формується на 14 день після другої дози вакцини. Ніколи не пізно рухатись вперед, але інколи важко зрушити з місця" - повідомив Орест Чемерис, директор департаменту охорони здоров'я ЛОДА. 

 

Він також додав, що на Львівщині є достатня кількість вакцин проти коронавірусної інфекції. Потрібно лише прийти у найближчий до нас пункт щеплення чи центр вакцинації у зручний час та отримати свій захист.

 

Нагадаємо, за увесь час у Львівській області COVID-19 підтвердили у 191 184 осіб, з них померлих – 4766 людей. Станом на зараз проведено щеплень - 1 221 702 з них вакциною "Comirnaty" - 554 499.

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news?id=63331

 

Переглядів: 246 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 12:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024