Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Листопад » 12 » Оболонська РО ТЧХУ в м. Києві - про організацію Дня донора
22:53
Оболонська РО ТЧХУ в м. Києві - про організацію Дня донора

ЗА ЗАКОНАМИ ЛЮДЯНОСТІ

 

 

 

 

 

 

Оболонська районна організація Товариства Червоного Хреста м. Києва 

про організацію разом з партнерами вкрай необхідного Дня донора.

 

 

 

 

 

 

 

 

10 листопада Оболонська районна організація Товариства Червоного Хреста м. Києва спільно з Київським міським центром крові та ГО "Одна кров" провели черговий виїзний День донора в Оболонському районі.

 

 

 

 

 

 

 

До благодійної ініціативи долучилися і здали кров військовослужбовці Оболонського районного у місті Києві територіального центру комплектування та соціальної підтримки Оболонського району, працівники Київської міської та Оболонської районної організації Товариства Червоного Хреста України!

 

 

 

 

 

 

10 листопада було зібрано майже 7 літрів крові, що дає шанс на порятунок 51 людині! Велика шана і подяка усім, хто в цей складний час долучився до районного благодійного заходу!

 

 

 

 

 

 

"Дуже прикро, що лише 17 чоловік в нашому великому районі не побоялися і прийшли здати кров! Сумно, що багато з вас, читаючи пост ставили "лайк", ділилися публікацією, але, на жаль, ваша активність була лише віртуальною. Необхідно усвідомити, що можливо завтра кров знадобиться особисто вам або близькій вам людині!", - зазначила керівник Оболонської районної організації Товариства Червоного Хреста Алла Закревська.

 

 

 

 

 

 

"Черговий виїзний День донора планується провести в січні 2022 року. Сподіваємося, що проведення виїзного Дня донора в нашому районі стане доброю традицією і наступного разу охочих долучитись до лав донорів буде набагато більше! Тільки разом ми зможемо допомогти більшій кількості людей, які потребують донорської крові у щоденній боротьбі за своє здоров’я! Не будьте байдужими!", - висловили побажання в Оболонській організації Товариства Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

Оболонська районна організація Товариства Червоного Хреста м. Києва щиро дякує керівнику ринку "Мінський "ТОВ "Явір 95" Костянтину Перепадіну та власнику кафе "Каспій" Рашиду Ісаєву за допомогу в організації благодійного заходу!

 

 

 

 

Фото – Оболонської РО ТЧХУ в м. Києві

За джерелом:

https://www.facebook.com/ObolonskaRDA/photos/pcb.4436313176423644/4436310533090575

 

Переглядів: 264 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 23:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024