Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Листопад » 14 » Катерина Олійник – активістка Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України
16:14
Катерина Олійник – активістка Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України

ПРОТИСТОЯТИ  ПАНДЕМІЇ

 

 

 

 

 

Катерина Олійник, мешканка с. Градівка, колишнього Городоцького району, -

нині Львівської ОТГ,  – одна з активісток Львівської обласної організації ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Катерина Олійник, дипломований спеціаліст з менеджменту соціокультурної діяльності Львівської державної академії мистецтв, зі студентської лави дружить з Червоним Хрестом.

 

 

 

 

 

 

 

Про одну з організованих нею у селі благодійних акцій у студентські роки, йдеться у нашому репортажі ще за 2012 рік. (Докладніше див. за посиланням - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2012-12-09-1008).

 

 

 

 

 

 

Тепер, коли Катерину Олександрівну обрали в 2020 р. членом ревізійної комісії Львівської ОО ТЧХУ, акції, організовані нею, стали серйозніші і більш ефективні.

 

 

 

 

Так, наприклад, вона активно відгукнулася на заклик взяти участь у розповсюджуванні по людних місцях, - у школах, медичних закладах, торговельних майданчиках, закладах громадського харчування, - плакатів Червоного Хреста, присвячених проблематиці захисту населення від коронавірусу.

 

 

 

 

 

Крім розклеювання плакатів у своєму і сусідніх селах, у містах Рудки, Городку, Самборі, Стрию, - вона активно роздає мешканцям Львівщини листівки і буклети з профілактики від цієї підступної інфекційної недуги, яка заразила у світі понад 250 мільйонів осіб.

 

 

 

 

 

 

Якщо хтось думає, що участь в інформаційно - пропагандистській роботі справа легка, то він дуже помиляється. Антивакцинатори, а їх є чимало і на Львівщині, забороняють розвішувати плакати біля своїх магазинів, кафе, ресторанів, спортивних споруд тощо, а як тільки ніхто не бачить, то безжально зривають їх, нищать, рвуть на шматки, і вся робота іде нанівець. Тоді опускаються руки, бо все треба починати з початку.

 

 

 

 

 

 

Катерина – багатодітна мати. Діти, учні Градівської середньої школи та Львівської ЗСШ ім. Ігоря - Богдана Антонича, також допомагають їй у цій шляхетній справі.

 

 

 

 

 

 

Подякуймо ж Катерині, та усій її родині, за участь в інформаційно-просвітницькій кампанії Червоного Хреста проти COVID-19 і побажаймо якнайшвидше дочекатися нам усім успішного завершення титанічної боротьби людства з цією страшною недугою.

 

 

 

 

 

Фото – Віктора Гринчишина

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 302 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 01:07
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024