Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Листопад » 15 » Личаківська РО м. Львова ТЧХУ – учасник просвітницької кампанії з профілактики COVID -19: Нові помічники червонохрестівців
19:50
Личаківська РО м. Львова ТЧХУ – учасник просвітницької кампанії з профілактики COVID -19: Нові помічники червонохрестівців

 

НОВІ  ПОМІЧНИКИ  ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 15 листопада, Львівське відділення Нової пошти №38 долучилося

до просвітницької діяльності Червоного Хреста з профілактики COVID -19.

 

 

У Личаківській РО м. Львова ТЧХУ задумалися над тим, як підвищити ефективність просвітницької діяльності Червоного Хреста щодо профілактики коронавірусу  COVID -19.

 

Розвішування плакатів у людних місцях і роздача буклетів всім охочим, це справа добра, але на жаль, все-таки ця форма агітації є пасивною. А як зробити її активною? Тільки безпосереднім спілкуванням з людиною, котра ще не вакцинована і вагається, що їй робити далі.

 

Таких агітаторів на даний час у Червоному Хресті бракує. Потрібні активні волонтери. Краще, щоб вони мали можливість на своїх безпосередніх робочих місцях, без шкоди для виробництва, приділити хоча би хвильку уваги клієнтові, вручити йому особисто в руки агітаційні матеріали і запевнити, що вакцинація – хороша справа, яка захистить у майбутньому кожного від зараження ковідом.

 

 

 

 

 

 

На таку роль погодилися сьогодні працівники Львівського відділення Нової пошти №38, - адміністратор Віталій Пітула та керівник відділення Анна Курило. Обоє – вакциновані. Вірять у силу вакцинації і шкодують, що є ще багато таких людей, хто ігнорує щепленням від COVID -19.

 

Запаси друкованої агітаційної продукції у районних і міських організаціях Львівської ОО ТЧХУ не є, на жаль, безмежними. Тож повідомляємо, що при потребі всі охочі можуть звернутися за посиланням - https://cutt.ly/LE4Ia4w.  

 

 

 

 

 

 

Нещодавно Товариство Червоного Хреста України, спільно з комунікаційною агенцією Ogilvy Україна, підготували нові освітньо - інформаційні матеріали про вакцинацію від COVID-19.

 

 

 

 

 

 

 

 

Комунікаційні кампанії Червоного Хреста включають багато активностей, серед яких відео матеріали, зовнішня реклама, інформування у соціальних мережах тощо. Спільно з комунікаційною агенцією Ogilvy Україна Червоним Хрестом підготовлені інформаційно - освітні матеріали для зовнішньої реклами у форматі банерів, щита, скролінгу, метролайту тощо.

 

 

 

 

 

 

Основна мета спільної комунікації – звернути увагу дорослого населення, в першу чергу 60+, до потреби вакцинації, як захисту уникнення небезпечних та загрозливих для життя ускладнень від інфікування COVID-19.

 

 

 

 

 

 

Теми матеріалів – «Щоб ще 1000 раз порибалити з татом» та «Щоб ще 1000 тортиків випекти з мамою», «Візьміть здоров'я батьків у свої руки» і «Хтось знає симптоми віспи? Вакцинація працює – нагадай батькам і дізнайся, як вона діє зараз» висвітлюють першочергові потреби у проведенні щеплення людям літнього віку.

 

Підготовлені матеріали забезпечують:

 

  • ефективну та всебічну поінформованість громадян про вакцинацію від COVID-19, зокрема найактуальнішу інформацію про щеплення і процес вакцинації;
  • допомагають змотивувати людей щепитися від COVID-19;
  • сприяють розвінчуванню найпоширеніших хибних уявлень, побоювань та міфів щодо вакцин від COVID-19.

 

Пам՚ятаймо, наше здоров՚я, у наших руках! Подбаймо про нього у час лиха світового масштабу – пандемію від коронавірусу COVID-19.

 

 

Фото – Юрія Тимуця та прес - служби ТЧХУ

 

 

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ,

членкиня Львівської обласної організації НСЖУ

 

 

 

 

  

Переглядів: 262 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 04:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024