Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Листопад » 30 » «Щедрий Вівторок» у первинному осередку Червоного Хреста КЗ ЛОР «Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи»
19:58
«Щедрий Вівторок» у первинному осередку Червоного Хреста КЗ ЛОР «Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи»

 

ДОРОГОЮ МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

 

 

 

Члени первинного осередку Червоного Хреста КЗ ЛОР «Львівський обласний госпіталь інвалідів

війни та репресованих ім. Ю. Липи» вперше взяли участь у Всеукраїнській акції «Щедрий Вівторок».

 

 

Осередок  вже 10 років поспіль очолює медичний статистик госпіталю Ірина Назарко, котра завжди ініціює більшість добрих справ милосердя. Так і цього разу, Ірина Дмитрівна запропонувала разом з Личаківською РО м. Львова ТЧХУ провести благодійну акцію до популярного в Україні «Щедрого Вівторка».

 

 

 

 

 

 

Як ми знаємо з публікацій ТЧХУ, наприклад, у Фейсбуці: «…Сьогодні, 30 листопада,  #ЩедрийВівторок .У цей день у всьому світі люди долучаються до благодійності та популяризують культуру добрих справ у своїй громаді.

#GivingTuesday – глобальний світовий рух, який об’єднує понад 150 країн світу. Він був створений з простою ідеєю: спонукати людей робити добрі справи. Але за останні 8 років ця подія перетворилася на глобальний рух, який надихає сотні мільйонів людей з усього світу творити добро. Україна стала 154 країною глобального руху Giving Tuesday у 2018 році.

Giving Tuesday поширює добро та щедрість, об’єднує людей та дає нам спільну велику справу на всіх.

Ви можете долучитися до добрих справ разом з Товариством Червоного Хреста України. Сьогодні на сторінках нашої організації шукайте публікації з різними способами, як зробити добру справу і підтримати вразливі верстви населення».

 

Про одни з таких способів робити добрі справи разом з Червоним Хрестом ми уже розповіли на прикладі Миргородської МО ТЧХУ з Донеччини. (Див. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2021-11-30-22902 ).

 

А тепер повідомимо про інший спосіб, застосований у первинній організації КЗ ЛОР «Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи». Напередодні відновлення на Львівщині карантину проти захворювань на COVID-19, у медичному закладі у Винниках виникла проблема з оновленням плакатів з профілактики цієї підступної недуги.

 

 

 

 

 

 

Личаківська районна організація ТЧХУ м. Львова поповнила запаси друкованої продукції НК ТЧХУ, додавши до них ще кілька листівок і буклетів.

 

 

 

 

 

 

А сьогодні, у «Щедрий Вівторок», Ірина Дмитрівна Назарко, голова первинного осередку ТЧХУ госпіталю, здала у касу РО ТЧХУ вісім тисяч гривень зібраних коштів за Благодійні квитки Червоного Хреста. Як знаємо, День Святого Миколая, – не за горами, і діти з вразливих верств населення, завдяки медикам цього закладу, зможуть розраховувати тепер на солодкі подарунки.

 

 

 

 

 

 

Ірина Дмитрівна має великий досвід роботи не тільки з Червоним Хрестом, але й з іншими громадськими благодійними організаціями, про що свідчать  численні Грамоти і Подяки за добрі справи.

 

 

 

 

 

 

У цих успіхах є велика заслуга Генерального директора медичного закладу Максима  Прикупенка, лікаря - хірурга за спеціальністю, людини широких поглядів і розуміння, яке місце займає у нашому житті милосердя.

 

 

 

 

 

 

Госпіталь організовує та забезпечує надання високоспеціалізованої стаціонарної та лікарсько - консультативної медичної допомоги, здійснює функції організаційно - методичного центру медичного обслуговування ветеранів війни та учасників збройного конфлікту на сході України, що проживають у Західній Україні.

 

 

 

 

 

 

На самому початку пандемії у госпіталі відкрито окреме відділення, де лікують хворих на COVID-19. Недуга нова. Але тут, незважаючи на певні труднощі, дають їй раду. За час пандемії успішно проліковано кілька тисяч пацієнтів.

 

 

 

 

Люди дякують медикам за їх золоті руки. А Червоний Хрест  Личаківського району складає щиру подяку за той вагомий внесок, який вони зробили у Всеукраїнську акцію «Щедрий Вівторок».

 

 

 

Фото - автора

Плакати - ТЧХУ/Фейсбук та із газети "Вечірній Київ"

Ірина Апостолюк, голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ,

членкиня Львівської обласної організації Національної Спілки Журналістів України.

 

 

 

 

 

Переглядів: 260 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 17:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024