Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Грудень » 2 » Ірина Сенюта – модератор експертного обговорення «Право людини (не) бути вакцинованою»
16:59
Ірина Сенюта – модератор експертного обговорення «Право людини (не) бути вакцинованою»

ЮРИДИЧНІ АСПЕКТИ ВАКЦИНУВАННЯ

 

 

 

 

 

Завідувачка кафедри медичного права ЛНМУ ім. Данила Галицького, членкиня Президії Личаківської РО м. Львова ТЧХУ Ірина Сенюта, – модератор експертного обговорення «Право людини (не) бути вакцинованою».

 

 

1 грудня відбулось експертне обговорення «Право людини (не) бути вакцинованою». Захід пройшов під егідою Комітету з міжнародного права, Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики та Комітету захисту прав людини Національної асоціації адвокатів України. Через карантинні обмеження обговорення відбулося в онлайн - форматі.

 

 

 

 

 

 

Модератором заходу була співробітниця Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького,  завідувачка кафедри медичного права, доцент Ірина Сенюта. Вона  виступила з доповіддю на тему «Право - обов‘язок людини на вакцинацію: калейдоскоп проблем». 

 

Основні тези промови Ірини Сенюти стосувалися вакцинації як складової медичної допомоги, оскільки остання включає профілактику. Вона підкреслила, що на проведення вакцинації людина повинна надати згоду, отримати медичну інформацію, в т.ч. про ризики. Окрім цього доповідачка нагадала, що інформація про звернення за вакцинопрофілактикою є таємницею, адже становить інформацію про факт звернення за медичною допомогою.

Під час заходу прозвучало чимало важливих доповідей на тему, яка є зараз на вістрі актуальності, адже йдеться про основні блага – життя і здоров’я мільйонів людей.

 

З відеозаписом круглого столу можна ознайомитись за посиланням: 

https://us02web.zoom.us/rec/share/NHcC4-e1jv6Q0nk8Y_HJgyXcjvBGSDG_r-EtondIR-Q5OE2t4HyZT2lbobcavggg.LlIhfi5BtDbltDhe?fbclid=IwAR2Z6FLvE-08XpfJt5fidV9TZhcmM8diynK7SudwGPezAxO0s8mumL3LvUs

Код доступу: 5q6B#3ue

 

 

Фото - прес-служби ЛНМУ ім. Данила Галицького/Фейсбук

За джерелом:

https://new.meduniv.lviv.ua/zaviduvachka-kafedry-medychnogo-prava-stala-moderatorom-ekspertnogo-obgovorennya-pravo-lyudyny-ne-buty-vaktsynovanoyu/

 

 

Переглядів: 296 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 17:34
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024