Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Грудень » 9 » Відзначення Міжнародного дня волонтера у Звенигородській РО ТЧХУ, що на Черкащині
21:36
Відзначення Міжнародного дня волонтера у Звенигородській РО ТЧХУ, що на Черкащині

ВШАНУВАННЯ  ВОЛОНТЕРІВ  РО ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

 

У Міжнародний день волонтера у Звенигородській РО ТЧХУ,

вшанували найкращих добровільних помічників Товариства.

 

 

Низові червонохресні організації України зараз переживають не найкращі часи. Тож для мене, багаторічного голови Звенигородської районної організації Товариства Червоного Хреста України, надзвичайно важливо зберігати  та примножувати в  практичній діяльності все найкраще, впроваджувати нове, вишукувати нові можливості  фінансування  добродійних програм.

 

Основне в  цьому плані, на моє глибоке переконання, зберегти  та примножувати кадровий потенціал голів первинних організацій, членів правління та президії, просто добрих людей.

 

Особливо важливо це після адміністративно-територіальної реформи, адже наш район тепер має 18 територіальних громад, приєдналися  та влилися в роботу нові люди, нова когорта працівників  органів місцевого самоврядування.

 

 

 

 

 

 

Вишукуються також можливості подякувати нашим добровільним помічникам. Останній приклад – відзначення Міжнародного дня волонтера.

 

 

 

 

 

 

Керівництво району підтримало наше звернення та при проведенні   урочистого, пошанувального тематичного  дійства, серед нагороджених відзначено членкиню президії РО ТЧХУ Валентину Смілянець (голова благодійного фонду «Звенигородщина – територія добра та милосердя») .

 

 

 

 

 

 

У цей день було відзначено також члена правління РО ТЧХУ Леоніда Захаревича (голова первинної організації працівників сільського господарства). На світлинах – саме вони, наші кращі волонтери, отримують вітання  від Звенигородського міського голови Олександра Саєнка.

 

 

 

 

 

 

До цих  святкових днів  мої вітання, як голови районної організації, отримали також наші добровільні помічники у вигляді відривних календарів на 2022 р., річної підписки районного видання «Шевченків край» на наступний рік. В телефонному режимі були направлені вітальні листівки на електронні адреси установ, підприємств та навчальних закладів.

 

В лавах районної організації Товариства Червоного Хреста України працюю з 1 лютого 1983 року. За цей час різні пріоритети та завдання стояли перед нами, але постійними були –  соціально-побутова турбота про людей у потребі, організація активного здорового довголіття населення, питання здорового способу життя, виховання підростаючого покоління.

 

Тож побажаю сили, натхнення, творчості всім нам, червонохрестівцям, на вирішення повсталих перед Товариством проблем і нових завдань! 

                                                                 

 

Фото – прес-служби Звенигородської міської ради

Автор - Володимир Слинько,

голова Звенигородської районної організації Червоного Хреста,

Черкаська обл.

 

Переглядів: 258 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 12:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024