Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Грудень » 17 » Цей день в історії: Сьогодні, 17 грудня, день народження Мілли Йовович
22:50
Цей день в історії: Сьогодні, 17 грудня, день народження Мілли Йовович

 

ЛЮДИНА З ВЕЛИКИМ СЕРЦЕМ

 

 

 

 

 

 

17 грудня 1975-го у Києві народилася майбутня голлівудська зірка Мілла Йовович.

Славу акторці принесли стрічки:  "П’ятий елемент", "Жанна д’Арк", «Блакитна Лагуна».

 

Познайомитися з біографією знаменитості можна у Вікіпедії або в численних статтях в різномовних ЗМІ світу, які щедро описували і описують її життєві успіхи і невдачі.

Ми ж заакцентуємо увагу нашої аудиторії тільки на одному - єдиному факті, про який газета «День» опублікувала статтю 28 лютого 2014 р. під заголовком «Йовович готова надати фінансову підтримку постраждалим українцям».

 

 

 

 

 

 

В статті, зокрема, йдеться: «Міла Йововіч може допомогти українцям, які постраждали під час сутичок у Києві. Про це вона написала у своєму Фейсбуці.

"Я не люблю політику, але я зроблю все, що в моїх силах, аби допомогти постраждалим. Я завжди готова надати фінансову підтримку і допомогу, і, повірте, я знайду спосіб дещо зробити для жертв насильства в Україні", — написала Міла.

Вона також закликала шанувальників робити пожертвування на користь українців, та розмістила посилання на сайт українського Червоного хреста.

"Не має значення, що стало причиною конфлікту. Постраждали невинні люди, і це неприпустимо. Зараз я в пошуках благодійних організацій. Можливо, я й сама організую фонд, а також спеціальний веб-сайт, на якому висвітлюватиметься, що відбувається в Україні зараз", — додала вона.

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, раніше вона зазначала, що переживає за долю людей, які стоять на Майдані та кожного дня молиться за їхні життя». ім’я Міли Йовович часто входить у топ-українців, які прославили нашу державу на весь світ, а у Посольстві США її фотографія висить поруч з Ігорем Сікорським та зірками Голлівуду з українським корінням Дастіном Гофманом та Девідом Духовни.

«Я досягла великого успіху, перш за все за допомогою величезною силі волі, якій я завдячую своїм походженням», - любить зазначати в інтерв’ю голлівудська зірка, киянка, Міла Йовович.

 

 

Фото – з відкритих джерел

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

 

Переглядів: 590 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 00:48
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024