Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Грудень » 18 » Медики Британії розповіли про явні симптоми штаму "Омікрон"
17:23
Медики Британії розповіли про явні симптоми штаму "Омікрон"

 

«ПОРТРЕТ» НЕВИДИМКИ

 

 

 

 

 

 

 

Новий варіант коронавірусу Омікрон швидко поширюється по всьому світу. Вчора вночі

він досяг території України. Про це повідомив міністр охорони здоров՚я Віктор Ляшко.

 

 

 

Група семи (G7) вважає штам коронавірусу "Омікрон" "найбільшою поточною загрозою для світової охорони здоров'я". У Національній службі охорони здоров'я Великої Британії (яка в даний час очолює групу - ред.) розповіли, які ж симптоми нового штаму повинні насторожити людей в першу чергу.

 

Повідомлення перо це передає Українська національна інформаційна агенція, - УНН.

 

Деталі

 

Дослідники стверджують, що для деяких людей коронавірус може бути "більше схожий на сильну застуду" з такими симптомами, як головний біль, біль у горлі та нежить. У додатку Zoe Covid сотні тисяч людей діляться своїм станом здоров'я, і дослідники вивчають симптоми, пов'язані як з домінуючим варіантом "Дельта", так і з новим, широко поширеним варіантом "Омікрон".

 

Цитата

 

“На даний момент п'ять основних симптомів такі: нежить, головний біль, втома, чхання, біль в горлі. Якщо ви думаєте, що у вас може бути Covid-19, важливо пройти тестування. Навіть люди, які не відчувають себе погано, можуть піддавати ризику інших", — пояснили в Національній службі охорони здоров'я Великої Британії.

 

По темі

 

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш заявив, що "одними лише вакцинами пандемію не викорінити". При цьому він уточнив - імунізація населення значно знижує кількість госпіталізацій і летальних випадків від наслідків коронавірусної інфекції, а також уповільнює поширення коронавірусу.

Препарати для лікування та профілактики Covid-19 вже з'явилися в Україні.

Протипатогенний засіб Sterisent "Санація+Антіковід" і Протипатогенний засіб Sterisent "Санація+Для дихальних шляхів", які можна придбати в аптеках і на сайті компанії http://sterisent.info/, вже отримали сертифікацію медичного виробу класу II-a.

Їх розробили ізраїльські (69 дослідників, серед яких — 2 Нобелівських лауреата) та українські вчені спільно з вітчизняною компанією "Стерісент Ізраїль Україна "Інститут комплексних систем безпеки" — науково-дослідне підприємство з розробки інноваційних препаратів.

До складу препаратів входить гіпохлориста кислота з гіпохлоритіону, натрію хлорид і вода.

Їх хіміко-фізична дія спрямована на пряме знищення будь-якого вірусу в місці його найбільшого скупчення на слизових оболонках людини в дихальних шляхах, таким чином препарати не допускають реплікації вірусу, тому хвороба не переходить в більш важку стадію.

 

Додамо

 

За протоколом лікування Covid-19, під час хвороби виникають ускладнення бактеріальної та грибкової етіології, що вимагають призначення антибактеріальних і протигрибкових препаратів. Розробники медичних виробів пояснюють: Протипатогенний засіб Sterisent "Санація+Антіковід" і Протипатогенний засіб Sterisent "Санація+Для дихальних шляхів" діють однаково ефективно на всі зазначені патогени.

При застосуванні медвиробів на ранній стадії вони не тільки знижують реплікацію SARS-CoV-2 і вірусне навантаження, але і здійснюють профілактику бактеріальних і грибкових ускладнень.

Розробкою цих медичних виробів займалися фахівці на базі науково-дослідних інститутів Академії медичних наук України та Ізраїлю з липня 2019 року.

 

Фото – ілюстративне

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/1956797-mediki-britaniyi-rozpovili-pro-yavni-simptomi-shtamu-omikron

 

Переглядів: 258 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 11:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024