Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Грудень » 20 » Голову Уманської МРО ТЧХУ Валентину Чорну обрано заступником голови Громадської ради при РДА
12:10
Голову Уманської МРО ТЧХУ Валентину Чорну обрано заступником голови Громадської ради при РДА

ВІТАЄМО!

 

 

 

 

 

 

15 грудня п. р. сформовано новий склад Громадської ради при Уманській РДА. Заступником голови цього дорадчого

органу обрано Валентину Чорну, котра багато років очолює Уманську міськрайонну організацію Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

Повідомлення про це розміщено на офіційному сайті Уманської РДА, що на Черкащині, яке публікуємо нижче.

 

У зв’язку із закінченням терміну повноважень складу Громадської ради при Уманській районній державній адміністрації  15 грудня 2021 року  відбулися установчі збори з формування нового складу Громадської ради.

 

Насамперед, голова ініціативної групи з підготовки до установчих зборів Миклащук Ігор Миколайович – голова Уманської районної державної адміністрації – прозвітував про роботу групи та озвучив список допущених до зборів представників інститутів громадянського суспільства, який, власне, згодом і було затверджено як новий склад Громадської ради. До неї увійшли частина громадських діячів із попереднього складу Громадської ради та частина – нових:

  1. Гаркава Варвара Василівна, Уманська районна профспілкова організація працівників АПК;
  2. Говрас Валентина Іванівна, ГО «Жіноче об'єднання «Берегині Монастирищини»;
  3. Кононенко Сергій Іванович, ГО «Уманське козацтво» Черкаського крайового товариства Українського козацтва»;
  4. Малишев Євген Вікторович, Уманський відокремлений підрозділ Всеукраїнського об'єднання «Ми Українці»;
  5. Мовчан Ніна Іванівна, ГО «ФК «Дмитрушки»;
  6. Тржеснєвська Олена Леонідівна, Журналістська організація Прес-клуб «Свобода слова»;
  7. Тульчинська Надія Сергіївна, Уманська районна громадська організація Спортивний клуб «Родниківка»;
  8. Туманова Марина Сергіївна, Незалежна рекламно-інформаційна газета «Алекс»;
  9. Хоменко Юрій Миколайович, ГО «Центр Уманського мистецького арсеналу»;
  10. Чорна Валентина Андріївна, Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України;
  11. Чувеєва Ольга Віталіївна, Громадська Спілка «Всеукраїнська Аграрна Рада».

 

Кожен із кандидатів представив себе та озвучив мотивацію увійти до Громадської ради, а також окреслив бачення своєї діяльності в органі. 

Під час зборів було розглянуто звіт про діяльність попередньої Громадської ради, підготовлений головою Іриною Сергіївною Рижак.

 

 

 

 

 

 

На основі поданого звіту відмічено, що у своїй роботі Громадська рада керувалася Положенням про Громадську раду при райдержадміністрації та планами роботи Громадської ради на 2020-2021  рік. Громадська  рада діяла шляхом проведення засідань, зустрічей за «круглим столом», інших заходів у співпраці з громадськістю та виконавчою владою району.

 

Кожне засідання дорадчого органу відбувалося за участі голови районної державної адміністрації, заступника голови, керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації. Порядок денний формувався з урахуванням пропозицій членів Громадської ради та актуальних на часі питань.

 

На засіданнях розглянуто питання ремонту доріг в Уманському районі, проєкти районного бюджету та програми соціально-економічного розвитку, про запобігання поширенню на території Уманського району коронавірусу COVID-19; про підготовку до навчального року 2020-2021 років; про медичне, соціальне забезпечення, адаптацію, психологічну реабілітацію учасників антитерористичної операції; про забезпечення земельними ділянками учасників антитерористичної операції  та ін. 

 

Після змін в адміністративно-територіальному устрої держави діяльність членів ГР полягала в тісній співпраці з ОТГ та в численних консультаціях з райдержадміністрацією. Зокрема, ГР активно сприяла формуванню Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання та Консультаційної ради з питань допомоги учасникам АТО, долучалася до проведених ними заходів.

 

Голова Уманської районної державної адміністрації Миклащук Ігор Миколайович подякував попередньому складу Громадської ради за роботу в напрямку вирішення проблемних питань, які турбують жителів Уманщини. Також він висловили впевненість, що наступні два роки оновлений склад ради буде діяти в інтересах громади, успішно втілюючи в життя свої ідеї та пропозиції.

 

Цього ж дня відбулося перше засідання Громадської ради, на якому обрали голову, заступника та секретаря ради.

 

Головою дорадчого органу обрано Мовчан Ніну Іванівну – директора Дмитрушківського ліцею, кваліфікованого керівника з креативним підходом до роботи.

 

 

 

 

 

 

Заступником голови стала Валентина Чорна – голова Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України (на знімку - крайня справа).

 

Обов’язки секретаря виконуватиме начальник відділу з інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та цифрового розвитку Уманської райдержадміністрації Людмила Бендовська.

 

Насамкінець голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук зазначив, що Громадська рада – це той формат, який дає змогу забезпечити більшу відкритість у діяльності райдержадміністрації, підтримувати постійний діалог з громадськістю враховувати громадську думку у процесі формування та реалізації державної політики. Побажав присутнім плідної співпраці. 

 

Фото - Уманська РДА/офіційний сайт

За джерелом:

https://rda.org.ua/rda/umanska/news/1639746344/?fbclid=IwAR03hQzWMSNgzlaYRPIY_AM7pCwYtMDTZW0Kj9x25qogm8c4f9TO2zgoxhQ

 

 

Переглядів: 287 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 19:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024