Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Грудень » 28 » Товариство Червоного Хреста України та «Промприлад.Реновація» стали партнерами (ВІДЕО)
15:43
Товариство Червоного Хреста України та «Промприлад.Реновація» стали партнерами (ВІДЕО)

 

ТУРБУЮЧИСЬ ПРО ДОВКІЛЛЯ

 

 

 

 

 

ТЧХУ і «Промприлад.Реновація» підписали меморандум про співпрацю.

 

 

 

Згідно з меморандумом, Товариство Червоного Хреста України відкриє на базі «Промприлад.Реновація» Центр спостереження за громадським здоров’ям та кліматичними змінами у Карпатському регіоні.

 

Екологічні кризи, часті та масштабні природні катастрофи, їх вплив на громадське здоров’я – проблема сучасності. Ця проблема стосується кожного, адже лише спільними зусиллями ми можемо уникнути небезпеки для себе та для нашої планети. З 2007 року адаптація до зміни клімату стала одним із напрямків діяльності Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

 

 

 

На знімку: Максим Доценко/Фейсбук

 

«Нам важливо, щоб населення країни звертало увагу на кліматичні проблеми, адже зміни розпочинаються з нас самих, – зазначив Максим Доценко, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України, – початок нашої діяльності в екологічному напрямку розпочався завдяки підтримці Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Наразі ми радіємо, що на нашому шляху зустрічаються партнери, які розділяють наші цінності та готові разом з нами долати масштабні соціальні проблеми».

 

 

 

 

 

На знімку: головний вхід у будівлю "Промприлад.Реновація"

 

 

За підтримки «Промприлад.Реновація» на базі центру будуть розміщені: школа першої допомоги Товариства Червоного Хреста України, кабінет першої психологічної допомоги, масажний кабінет, конференц-зал та магазин Товариства. Усі кошти отримані з діяльності у центрі будуть перенаправлені безпосередньо на розвиток Центру спостереження за громадським здоров’ям та кліматичними змінами.

 

Окрім цього, Товариство Червоного Хреста України стане інвестором проєкту «Промприлад.Реновація». Кошти, які у майбутньому будуть отримані у вигляді дивідендів від інвестиції, організація планує вкладати у розвиток діяльності Центру спостереження за громадським здоров’ям та кліматичними змінами.

 

 

 

 

 

На знімку: Юрій Филюк/Фейсбук

 

«Товариство Червоного Хреста України та Міжнародний Рух Червоного Хреста і Червоного Півмісяця – унікальні. Нам дуже цінна ця співпраця. Нас надихає те, що у співпраці з нами організація пішла на пошук нових моделей свого розвитку. Зокрема, створення соціального підприємства з високою доданою вартістю для суспільства та з пошуком стійкої форми функціонування. Це унікально не лише для України. Сподіваємося, що цей проєкт перетвориться на глобальний приклад для наслідування», – каже CEO «Промприлад. Реновація» Юрій Филюк.

 

Товариство Червоного Хреста України – найбільша гуманітарна організація в Україні, яка понад 103 роки спрямовує свої зусилля на захист життя, здоров’я та гідності людей. У Червоному Хресті України 24 обласні та понад 200 районних організацій, в яких здійснюють діяльність близько 3000 волонтерів.

 

Довідково:

 

Промприлад.Реновація — це інноваційний центр, що створюється на базі ревіталізованого заводу у Івано-Франківську.

 

 

 

 

 

 

«Промприлад.Реновація» – сучасний інноваційний центр на перетині чотирьох основних напрямів розвитку регіону: освіти, мистецтва, нової економіки й урбаністики. Проєкт створюється в Івано-Франківську на базі заводу «Промприлад».

Як майданчик для апробації та поширення знань та якісного практичного досвіду між фахівцями, спільнотами й компаніями, «Промприлад.Реновація» має на меті формування креативного потенціалу в місті з метою виведення регіону на шлях динамічного розвитку.

Контакти:

+38 067 632 780 1 (щодо інвестування)

+38 068 230 230 2 (адміністрація – коворкінг, проведення подій та інші питання)

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://promprylad.ua/ua/tovaristvo-chervonogo-hresta-ukrayini-ta-promprilad-renovatsiya-stali-partnerami/?fbclid=IwAR36Jg3ejecanfT1vx8ZS6cIPeaf0CMP4rPkt5dMHstxrjlgkcSCtv5-NTE

 

 

 

Переглядів: 233 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 15:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024