Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Грудень » 30 » 30 грудня відбулося засідання президії Правління Львівської ОО ТЧХУ з нагоди підсумків року
20:56
30 грудня відбулося засідання президії Правління Львівської ОО ТЧХУ з нагоди підсумків року

 

ПІДСУМКИ РОКУ

 

 

 

 

 

 

 

Нині, 30 грудня, у Львівській ОО ТЧХУ відбулося засідання президії

Правління, на якому підбили підсумки року і обговорили плани на 2022 рік.

 

 

На засідання президії Правління Львівської ОО ТЧХУ були винесені такі питання:

 

1.Звіт голови про роботу ЛОО ТЧХУ за 2021 рік.

2. Про реалізацію проекту «Сприяння захисту, добробуту та соціальній

    згуртованості вразливих груп населення в Україні».

3. Про роботу Шевченківської РО ТЧХУ щодо реалізації проектів.

4. Про реалізацію проекту «Підтримка зусиль ТЧХУ щодо впровадження

    вакцини проти Covid-19».

5.Різне.

 

 

 

 

 

У своїй доповіді про підсумки року, голова ЛОО ТЧХУ Уляна Стельмах повідомила, що у  2021 р.  робота обласної організації та колегіальних органів  проводилась згідно затвердженого плану роботи.

 

Так як увесь 2021 рік пройшов під знаком боротьби з пандемією на коронавірус, то центральна увага Товариства приділялася саме цій проблемі. Лікувальні заклади області отримали від ЛОО ТЧХУ індивідуальні засоби захисту, - маски, комбінезони, дезинфікуючі рідини, окуляри тощо. Серед медиків та їх пацієнтів, просто наших громадян, розповсюджено тисячі і тисячі плакатів, буклетів, листівок, випущених НК ТЧХУ з метою просвіництва щодо боротьби і профілактики проти Сovid-19.

 

ЛОО ТЧХУ взяла активну участь у серологічних дослідження на швидкість набуття імунітету населенням Львівської області. Бригада, в якій брав участь Червоний Хрест Львівщини, першою у державі завершила польовий етап цих досліджень, за що МОЗ України винесло її учасникам подяку.

 

20 жовтня ЛОО ТЧХУ провела круглий стіл з обговорення проекту «Підтримка зусиль ТЧХУ щодо впровадження вакцинації проти Сovid-19», в якому взяли участь керівники департаменту охорони здоров՚я ЛОДА та провідні спеціалісти з проведення та організації заходів з вакцинації населення на Львівщині.

Підписано ряд меморандумів про співпрацю, відбулися соціальні і благодійні заходи, про які регулярно повідомлялося на сайті і в соцмережах ЛОО ТЧХУ.

 

 

 

 

 

Анна Качмарик, координатор з ПСП, зробила доповідь по другому питанню порядку дня: «Сприяння захисту, добробуту та соціальній згуртованості вразливих груп населення в Україні».

 

 

(фрагменти доповіді будуть подані в окремому матеріалі)

 

 

 

 

 

 

Наталія Семочко, голова Шевченківської РО ТЧХУ у м. Львові, доповіла по третьому питанню порядку дня: «Про роботу Шевченківської РО ТЧХУ, щодо реалізації проектів».

 

(фрагменти доповіді будуть подані в окремому матеріалі)

 

 

 

 

 

 

Голова ЛОО ТЧХУ Уляна Стельмах доповіла про реалізацію проекту «Підтримка зусиль ТЧХУ щодо впровадження вакцини проти Covid-19». Пандемія ще не закінчилася, і щоб її подолати, треба докласти ще багато зусиль. Червоний Хрест Львівщини щодня продовжує над цим працювати.

 

(фрагменти доповіді будуть подані в окремому матеріалі)

 

 

 

 

 

 

Присутні голови районних і міських організацій ТЧХУ активно обговорили доповіді, внесли свої пропозиції і засідання президії Правління ЛОО ТЧХУ винесло і затвердило відповідні резолюції з кожного із питань порядку дня засідання.

У «різному» відбулося дві цікавих події, - підписання меморандуму з Львівським обласним центром соціальної служби та передача кисневого концентратора Комунальному некомерційному підприємству «Лікарня  «Госпіс» м. Львова».

 

( розширені повідомлення з вищезгаданих подій будуть винесені в окремі матеріали)

 

Вичерпавши всі питання порядку денного, голова Львівської ОО ТЧХУ Уляна Стельмах привітала учасників президії Правління з прийдешнім Новим 2022 р. та Різдвом Христовим, побажала їм міцного здоров'я та наснаги в подальшій роботі на ниві милосердя.

 

Фото – Ірини Апостолюк

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

 

Переглядів: 252 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 16:16
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024