Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2021 » Грудень » 31 » Личаківська РО м. Львова та партнери – привітали дітей з вразливих категорій населення з Новим 2022 роком
19:38
Личаківська РО м. Львова та партнери – привітали дітей з вразливих категорій населення з Новим 2022 роком

 

СВЯТО БІЛЯ ЯЛИНКИ

 

 

 

 

 

 

Личаківська РО м. Львова і Львівський міський центр соціальних служб для сім՚ ї , дітей та молоді – «Між нами» привітали сьогодні, 31 грудня, дітей з вразливих категорій населення, що проживають у Личаківському районі м. Львова, з Новим 2022 роком.

 

 

 

 

 

 

На кошти, зібрані на благодійні квитки Червоного Хреста, Личаківська РО м. Львова ТЧХУ закупила подарунки для 20 дітей з вразливих верств населення.

 

 

 

 

 

 

На імпровізованому святі, що червонохрестівці провели сьогодні для дітей біля ялинки у Личаківській адміністрації м. Львова, хороводи водила волонтерка Червоного Хреста  Анастасія Пригода, студентка 1-го курсу Львівської медичної академії імені Андрея Крупинського.

 

 

 

 

 

 

Діанка розповіла присутнім віршик про Миколая та ялинку і зайчика, котрий з нею ріс. Потім всіх повіншувала з прийдешнім Новим 2022 роком.

 

 

 

 

 

 

Личаківська РО м. Львова ТЧХУ дякує добротворцям з первинних організацій Червоного Хреста в  КНП ЛОР «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю.Липи м.Львів – м. Винники» (голова – Ірина Назарко), та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у м. Львові (голова – Леся Шеремета) за зібрані кошти на благодійні квитки, про що ми уже повідомляли раніше.

 

 

 

 

 

 

Соціальну службу міста на святі представляла фахівець із соціальної роботи Ольга Веріжнікова, котрій ми щиро вдячні за оперативність і відданість роботі на ниві милосердя!

 

 

 

 

 

 

Діти і їх родичі залишилися задоволеними подарунками і святом біля ялинки, дякували Червоному Хресту і соціальній службі міста.

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

 

 

Переглядів: 249 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 22:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024