Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Січень » 3 » У США розбушувалася негода: Зимовий шторм з рясним снігопадом обрушився на столицю США
19:38
У США розбушувалася негода: Зимовий шторм з рясним снігопадом обрушився на столицю США

 

ЗИМА – ЛЮТУЄ

 

 

 

 

 

 

 

В понеділок, 3 січня, у Вашингтоні закрилися урядові установи і школи.

 

 

Негода не вщухає, набирає все більшої сили, тримаючи на землі навіть вертоліт президента Джо Байдена, пише УНН з посиланням на AP.

 

Деталі

 

У другій половині дня в окрузі Колумбія, Північній Вірджинії і центральному Меріленді прогнозувалося випадання 25 сантиметрів снігу. Людей попередили, що через погодні умови подорожі будуть дуже важкими.

 

Більше, ніж половина рейсів у понеділок вранці в національному аеропорту імені Рональда Рейгана, міжнародному аеропорту Балтімора / Вашингтона імені Тургуда Маршалла і міжнародному аеропорту Вашингтона імені Даллеса були затримані або скасовані, згідно з даними FlightAware.com. Чверть рейсів у трьох великих аеропортах Нью-Йорка також була затримана або скасована.

 

Снігопад також вплинув на вертоліт президента США Джо Байдена, тому він їхав кортежем в Білий дім з бази ВПС Ендрюс в передмісті Меріленда після вікенду в Делавері. Через сніговий покрив на вулицях у столиці та навколо неї брифінг у Білому домі для преси був скасований, хоча інші публічні заходи Байдена тривали.

 

Навіть Флорида прокинулася від сніжної мжички - температура в деяких частинах Панхандла різко впала після типової пляжної погоди в неділю.

Більше ніж 500 000 клієнтів в понеділок вранці залишилися без електрики, а попередження про зимовий шторм поширилося від Північної Алабами і південного Теннессі до Джорджії, Кентуккі, Північної Кароліни і Західної Вірджинії, Вірджинії і Меріленда.

 

У Вашингтоні Управління кадрової служби США оголосило, що федеральні офіси в цьому районі в понеділок будуть закриті. Очікувалося, що співробітники служби екстреної допомоги і працівники на віддаленому режимі все ж продовжать роботу.

 

Багато центрів тестування та вакцинації від COVID-19 у Вірджинії та Меріленді були закриті через погоду.

 

Кілька шкільних округів в регіоні заявили, що в понеділок будуть закриті, заняття будуть відкладені або що вони будуть проводити навчання онлайн. Державні школи округу Колумбія заявили, що студенти та співробітники не повернуться до школи до четверга.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/1958836-u-ssha-rozbushuvalasya-negoda-snigopad-ne-dav-zletiti-vertolotu-prezidenta-baydena

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завдяки сильним снігопадам в Колорадо припинилися лісові пожежі

 

Переглядів: 278 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 20:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024