Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Січень » 6 » Українські фармацевти збирають інформацію про подолання постковідного синдрому для допомоги населенню
18:21
Українські фармацевти збирають інформацію про подолання постковідного синдрому для допомоги населенню

 

СОЦІАЛЬНО  ВІДПОВІДАЛЬНЕ  ПІДПРИЄМСТВО

 

 

 

 

 

 

Фармацевтична компанія “Дарниця” проводить аналіз та збір іноземного досвіду, а також досліджень

про постковідний синдром та його подолання, щоб забезпечити українців надійною інформацією.

 

 

Про це повідомляє Українська національна агенція новин, - УНН.

 

Деталі

 

Як повідомляє пресслужба компанії, наразі робота йде за трьома напрямками: проводяться соціологічні дослідження на предмет найчастіших симптомів синдрому, актуалізується спеціалізований сайт postcovid.darnitsa.ua, реалізуються медійні спецпроєкти про боротьбу із синдромом. У проєктах “Дарниці” беруть участь блогери, представники шоубізнесу та відомі підприємці.

 

Згідно з результатами дослідження Gradus Research, які проводилися на замовлення “Дарниці”, приблизно 80% перехворіли на COVID-19 відчувають побічні ефекти від хвороби навіть через кілька місяців після одужання. Найпоширеніші симптоми, які відчували одужали від COVID-19 це слабкість (59%), швидка стомлюваність (55%) та втома без навантаження (46%). Найчастіше синдром стосується нервової системи, психоемоційного стану та дихальної системи. Ці дані підтверджують і учасники медійних спецпроєктів “Дарниці”.

 

Фармацевтична компанія “Дарниця” заснована в 1930 році. З 1998 року є лідером в Україні за обсягом виробництва ліків у натуральному вираженні. Місія компанії - допомагати медичним працівникам та пацієнтам покращувати якість життя завдяки науці, інноваціям та доступності кожному. Портфоліо компанії включає 210 брендів лікарських засобів. На підприємстві функціонують 14 виробничих ліній, сертифікованих за стандартом GMP. Продукція “Дарниці” експортується в 15 країн світу. Бенефіціари компанії - сім'я Загорій.

 

Фото – ілюстративне

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/1959183-ukrayinski-farmatsevti-zbirayut-informatsiyu-pro-podolannya-postkovidnogo-sindromu-dlya-dopomogi-ukrayintsyam

 

Переглядів: 302 | Додав: Admin
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 02:24
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024